Quantcast
THE STREAM

Χριστουγεννιάτικα Teletubbies της ΔΑΠ ντύθηκαν η Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου και οι συνεργάτες της

Πάντως η φωτογράφηση που έστησε η γαλάζια ευρωβουλευτής έχει σίγουρα γιορτινή αισθητική, ακόμα κι αν δεν είναι για Χριστούγεννα


THE NEWSROOM · 11 Δεκεμβρίου 2019

Το πρώτο της καλλιτεχνικό installation παρουσίασε χτες στην Ελλάδα και στην Ευρώπη η γαλάζια ευρωβουλευτής Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου. Η αλήθεια είναι ότι μέχρι τώρα δεν είχαμε γνωρίσει αυτή την πλευρά της, όμως είναι εξίσου αλήθεια ότι στο παρελθόν μας έχει δείξει τις ικανότητές της στον ποιητικό αυτοσχεδιασμό:

Ένα αντίστοιχα λυρικό πόρισμα είχε βγάλει για την πλατφόρμα του Γερμανού σοσιαλδημοκράτη πολιτικού Μάρτιν Σουλτς:

Aξίζει πάντως να σημειωθεί ότι η σκληρή Άννα – Μισέλ κρύβει μέσα της μία παιδική καρδιά:

Αυτήν ακριβώς την παιδική ψυχή έβγαλε και στο προαναφερθέν installation. Όπως μπορούμε να δούμε στο βίντεο που ανέβασε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, η γαλάζια MEP μάζεψε όλους τους συνεργάτες της για κάτι που λέγεται EUbackstage, τους έντυσε με (γαλάζια φυσικά) πουλόβερ με ταράνδους και τους φόρεσε σκουφιά Άι Βασίλη.

Αυτό δεν έγινε έτσι απλά: Για να προσέλθουν στην κάμερα όλα παιδάκια, η Άννα – Μισέλ αναγκάστηκε να τους φωνάξει επανειλημμένα μιλώντας σε άπταιστα αγγλικά της Αστόρια. Όπως μαθαίνουμε προς το τέλος του photoshooting, το σκηνικό, είναι φωτογράφηση για το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα – την ομαδοποίηση συντηρητικών κομμάτων του Ευρωκοινοβουλίου της οποίας είναι μέλος και η ΝΔ.

Αν θέλετε βέβαια τη γνώμη μας, θα μπορούσε να αναπαριστά εξίσου κάτι ανάμεσα σε τραπεζάκι ΔΑΠ-ΝΔΦΚ τα Χριστούγεννα και καρέ από τα Teletubbies. Δείτε το βίντεο.

#EUbackstage σε εορταστικό κλίμα με τους συνεργάτες μου στις Βρυξέλλες 🎄🇪🇺🇬🇷#eppgroup

Gepostet von Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου am Dienstag, 10. Dezember 2019

Οι επιρροές από τη γνωστή παιδική σειρά παραμένουν της μοδός πάντως αυτή την περίοδο:

Αλλά και κυριολεκτικά της μοδός:

Gepostet von GNTM Memes am Dienstag, 10. Dezember 2019

Best of internet