Quantcast
THE STREAM

Αίγιο: Χριστιανοί εξεγείρονται εναντίον φάτνης με καλικάντζαρους γιατί δεν είναι αρκετά χριστουγεννιάτικο

Μία ομάδα οπαδών των αυθεντικών Χριστουγέννων κήρυξε τον πόλεμο στις παγανιστικές στυλιστικές επιλογές του Δήμου


THE NEWSROOM · 9 Δεκεμβρίου 2019

Μία υπέροχη και 100% πρωτότυπη, αν και βασισμένη στην δημοτική μας παράδοση διαμαρτυρία βρίσκεται από προχτές σε εξέλιξη στο Αίγιο. Η διαμαρτυρία, με την οποία ακόμη κι ο ίδιος ο πρώην Μητροπολίτης Αιγιαλείας Αμβρόσιος θα έκλαιγε από συγκίνηση, έχει να κάνει με τις καλλιτεχνικές επιλογές του Δήμου για την κεντρική φάτνη της πόλης, η οποία έχει καταληφθεί από δαιμονικούς καλικάντζαρους.

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε για την όψη του installation, οι καλικάντζαροι έχουν πιαστεί χέρι χέρι και χορεύουν σε (σίγουρα αποκρυφιστικό) κύκλο γύρω από ένα δέντρο, με την φάτνη να έχει αντικατασταθεί από μία κουφάλα, ενώ από πάνω υπάρχει μία σφαίρα σαν γιορτινό Death Star. Ο Δήμος είχε μάλιστα το θράσος να τοποθετήσει αναξιοπρεπώς τον Άγιο Βασίλη μέσα σε έναν κάδο σκουπιδιών στα πλαίσια μίας καμπάνιας που κάνει υπέρ της ανακύκλωσης, με σκοπό προφανώς να φέρει στο Αίγιο ως δώρο Χριστουγέννων μία καλύτερη κουλτούρα ανακύκλωσης.

Δείτε τις εικόνες:

Τέτοια σατανιστικά πράγματα όπως οι καλικάντζαροι είναι βέβαια απολύτως ασύμβατα με τον ελληνοχριστιανικό πολιτισμό μας, σε αντίθεση με τον Άγιο Βασίλη που ως γνωστόν έβοσκε τους ταράνδους του στην Καισάρεια. Έτσι, μία ομάδα γενναίων Χριστιανών πρωτοπόρων σκέφτηκε «τι κουφάλα ρε κουφάλες» και επενέβη δυναμικά για την αποκαθήλωση του αμαρτωλού στολισμού.

Έτσι, πραγματοποίησε υπαίθρια διαμαρτυρία με πανό τα οποία μεταξύ άλλων απαιτούσε «να πάρει πίσω ο δήμος το έκτρωμα με τους δαιμονικούς καλικάντζαρους». Εκτός από αυτό το εξαιρετικά σαφές μήνυμα, το πανό έκανε λόγο για «Χριστούγεννα ελληνικά και χριστιανικά» κόντρα στην παγανιστική φιέστα του Δήμου.

«Θέλουμε Χριστούγεννα ελληνικά και χριστιανικά με Χριστούλη και φάτνη στην πλατεία»

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν επίσης οι δηλώσεις των κατοίκων, οι οποίοι με σπάνια ευγλωττία έθεσαν καίρια ερωτήματα γύρω από την θρησκευτική πίστη του δημάρχου και το σκοτεινό ρόλο των μεταναστών στην όλη υπόθεση. Όπως είπε ένας απογοητευμένος άνδρας που περίμενε χριστιανικό ταμείο:

«Έχουμε Χριστούγεννα. Περιμέναμε να δούμε μια φάτνη με αγγέλους και τον Ιωσήφ. Και μας έβαλε διαβόλους και καλικάντζαρους.»

Ενώ μία γυναίκα μαζί με έναν άντρα έκαναν την ερώτηση του ενός εκατομμυρίου δολαρίων:

 «Αν είναι άθεος, να το δηλώσει. Να ξέρουμε με ποιον έχουμε να κάνουμε.»

Αξίζει να σημειωθεί ότι ούτε ο διάσημος πια φωτισμός της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας στην Αθήνα (που θυμίζει εξίσου Χριστούγεννα, Star Wars και κρεοπωλείο) πέρασε ασχολίαστος:

 «Για τα Χριστούγεννα θέλουμε φάτνη, Χριστό, καμπανίτσες. Θα αλλάξουμε τον σταυρό με γραμμές; Με έξι γραμμές;»

Ένας άλλος έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για τους λαθροεισβολείς που έρχονται στο Αίγιο, ενώ ένας βασιλιάς της ψυχραιμίας δήλωσε ότι καλό είναι να μη μπλέξουν τίποτα τζιχαντιστές μαζί τους:

«Όταν βλέπεις τον τζιχαντιστή και σφάζει για τον Αλλάχ, εμείς θα κάνουμε χειρότερα για τον Χριστό να το΄χουν υπόψη τους»

Δείτε το εμψυχωτικό βίντεο:

Έβγαλαν μάλιστα και επιστολή όπου αναλύουν εκτενώς το σκεπτικό τους. Ένα τυχαίο απόσπασμά της αναφέρει τα εξής:

«Η αποχριστιανοποίηση της Κοινωνίας μας σε πλήρη εξέλιξη.
Ευχαριστούμε Κα Τσουκαλά που ετοιμάζετε το έδαφος για την Ισλαμοποίηση, τον αφελληνισμό και την πολυπολιτισμική πανσπερμία.
Ζήτω ο Θρησκευτικός Πολιτισμός στο Αίγιον!!!
Είναι όμως αποτέλεσμα της ομολογιακής μας ολιγωρίας και της παραμελημένης μας πίστης, όλων ημών των χριστιανών η κατάργηση επί της ουσίας του βαθύτερου σωτηριολογικού περιεχομένου των Χριστουγέννων.Φταίμε εμείς που σας δώσαμε το δικαίωμα να μας πιάσετ στον ύπνο ..»

Δεν έχει εξακριβωθεί αν οι εν λόγω καλλικάντζαροι έχουν και τη δυνατότητα να κάνουν τα παιδιά μας γκέι, εκτός από το να εξισλαμίσουν τον τόπο.

 

Best of internet