Quantcast
THE STREAM

«Ροκ = εκτρώσεις, ναρκωτικά και Σατανάς» σύμφωνα με τον εκλεκτό του Μπολσονάρου για τον πολιτισμό

Ο μαέστρος Ντάντσι Μαντουβάνι έχει μερικές πραγματικά υπέροχες θεωρίες για τη ροκ μουσική, τη Σοβιετική Ένωση και το ελεύθερο σεξ


Κώστας Αρβανίτης · 3 Δεκεμβρίου 2019

Τον τίτλο του τροπικού Βελόπουλου (αν όχι του Λιακόπουλου του Αμαζονίου) έχει ήδη κατακτήσει στην καρδιά μας ένα στέλεχος της ακροδεξιάς κυβέρνησης του Ζαΐχ Μεσσία Μπολσονάρου – ναι, το μεσαίο του όνομα (ή το μεσσίο του όνομα, αν το θέλετε) είναι Μεσσίας. Όσο δεν ασχολείται με το φόκο στο δάσος του Αμαζονίου, η κυβέρνηση Μπολσονάρου καταπιάνεται φυσικά με την τέχνη, οπότε διόρισε μία νέα και ιδιαίτερα πολύχρωμη φυσιογνωμία στο πόστο του νέου προέδρου του Ιδρύματος Τεχνών Funarte.

To Funarte, παρά τον fun τίτλο του, είναι ένα δημόσιο ανώτερο ίδρυμα πολιτισμού που χρηματοδοτεί και προωθεί καλλιτεχνικές δραστηριότητες στη Βραζιλία από το 1975. Οι δραστηριότητες αυτές θα απογειωθούν λογικά μετά τον διορισμό του Ντάντσι Μαντουβάνι, ο οποίος πρόσφατα κέρδισε τα φώτα της δημοσιότητας στη χώρα του με την άποψη ότι η «ροκ μουσική οδηγεί στις αμβλώσεις και τον σατανισμό». Ναι, αυτό ακριβώς.

Για να μη νομίζετε ότι αυτά τα λέει κανένας τυχαίος, ο κ. Μαντουβάνι είναι μαέστρος συμφωνικής μουσικής, αλλά και YouTuber, με το κανάλι του να έχει σχεδόν 7500 subscribers. Εκεί ο μαέστρος και πλέον εθνικός συντονιστής πολιτισμού της Βραζιλίας συνήθως ασχολείται με Σοπέν και Πουτσίνι (δυστυχώς όχι Πουτσόφσκι), όμως ενίοτε αναπτύσσει και μερικές πολύ ενδιαφέρουσες θεωρίες, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «O Globo».

Όπως ότι το διάσημο φεστιβάλ Woodstock γέμισε LSD λόγω της CIA και της KGB:

«Το Γούντστοκ ήταν εκείνο το φεστιβάλ που στη δεκαετία του ’60 συγκέντρωσε τους χίπις, που έκαναν χρήση ναρκωτικών LSD. Εξίσου υπάρχουν πολλές ενδείξεις πως για τη διάδοση σε μεγάλη κλίμακα του LSD ευθύνεται η CIA.

Πώς, όμως, το έκανε αυτό η CIA; Γιατί υπήρχαν πράκτορες των σοβιετικών μυστικών υπηρεσιών που είχαν διεισδύσει στις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες.»

Δεν ήταν όμως μόνο αυτό. Σύμφωνα με τη βραζιλιάνικη έκδοση του «Rolling Stone», ο νέος συντονιστής πολιτισμού αναπτύσσει τη θεωρία ότι οι Μπιτλς και ο Έλβις τα είχαν βρει επί δεκαετίες με τους Σοβιετικούς για να διαφθείρουν την ηθική της Δύσης, να καταστρέψουν τον πολιτισμό της και να γκρεμίσουν τον καπιταλισμό τον ίδιο.

Το connection για τη σοβιετική χειραγώγηση των μαζών μέσω των Beatles είναι ο Γερμανός φιλόσοφος Τέοντορ Αντόρνο (ο οποίος ανήκει στη Σχολή της Φρανκφούρτης). Ο Αντόρνο ήδη έχει μπλέξει άσχημα (έστω μετά θάνατον) για το ρόλο του στη δημιουργία του «πολιτισμικού μαρξισμού» που προσπαθεί εδώ και χρόνια να δημιουργήσει νέα κομμουνιστική τάξη πραγμάτων μέσω της κουλτούρας, χρησιμοποιώντας δηλαδή βιβλία, ταινίες και άλλα τέτοια κόλπα εκεί που απέτυχαν ο Λένιν και οι υπόλοιποι.

Σε περίπτωση που έχετε αμφιβολίες, αφενός για τα ίδια έχει προειδοποιήσει και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, αφετέρου το ύφος του Αντόρνο είναι σαφέστατα ύφος ένοχου ανθρώπου:

Αυτό συνέβη επειδή φυσικά ο Αντόρνο ήταν εβραϊκής καταγωγής:

«[Ο Αντόρνο] μισούσε τη Δύση κι ήθελε να καταστρέψει τη Δύση με τις φιλοσοφικές και νεομαρξιστικές θεωρίες του. Για να το καταφέρει τούτο, λοιπόν, συνήψε συμφωνία με τη Σοβιετική Ένωση, που έστειλε πράκτορές τους να διεισδύσουν στις ΗΠΑ και να κάνουν πειράματα με ορισμένους δίσκους (των Μπιτλς), που είχαν δημιουργηθεί αποκλειστικώς για τους νέους.»

Το δε Woodstock απλά συνέχισε το σκοτεινό έργο που ξεκίνησε ο Έλβις, κατά παραγγελία πάντα των μαρξιστικών αραχνών (δεν το εννοούμε κυριολεκτικά αυτό) που έκαναν κουμάντο στο Κρεμλίνο. Το νόημα, αρχικά, ήταν να αποκτήσουν πρόσβαση στους νέους. Ήδη είχαν αποκτήσει πρόσβαση στη CIA, καταλαμβάνοντας την από τα μέσα μέσω των πρακτόρων τους.

Το νόημα ήταν να χρησιμοποιήσουν τη CIA για να σπρώξουν ναρκωτικά και ελεύθερο σεξ στους νέους, οι οποίοι προφανώς δε θα ζορίζονταν και πολύ να τα πάρουν. Έτσι θα είχαμε εγκυμοσύνες (και κάμποσα STD) και στη συνέχεια εκτρώσεις, οπότε η νέα γενιά Αμερικάνων θα πήγαινε άπατη. Ο καταλύτης σε όλα αυτά είναι κυριολεκτικά το ροκ:

«Το ροκ ενεργοποιεί τα ναρκωτικά, που με τη σειρά τους ενεργοποιούν το σεξ, που και αυτό ενεργοποιεί τη βιομηχανία των αμβλώσεων.»

Ούτε αυτό είναι το τέλος της συνωμοσίας. Γιατί όλα τα παραπάνω τελικά καταλήγουν στον sugar daddy μας, τον Σατανά:

«Η βιομηχανία των αμβλώσεων, με τη σειρά της, τροφοδοτεί μία ακόμη πιο σοβαρή πράξη, που είναι ο σατανισμός. Ο ίδιος ο Τζον Λένον έχει δηλώσει πως είχε κάνει συμφωνία με τον διάβολο. Στα εξώφυλλα πολλών δίσκων των Μπιτλς υπάρχουν ορισμένες εικόνες που παραπέμπουν σε σατανικές ιεροτελεστίες. Αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να το παραμελούμε. Είναι δαιμονισμός, σατανισμός, μαγεία!»

Για να μη νομίζετε πάντως ότι οι Μπραζίου είναι σε όλα μπροστά από εμάς, οι ίδιες αποκαλύψεις έχουν γίνει εδώ και 30 χρόνια στη χώρα μας. Το ντοκιμαντέρ «Σειρήνες – Ο Σατανισμός στη μουσική ροκ» είχε πρώτο αποκαλύψει τη στενή διασύνδεση της ροκ μουσικής και του Εωσφόρου για χάρη της Νέας Τάξης:

Λείπει λίγος Τζορτζ Σόρος από όλο αυτό για να δέσει το γλυκό, όμως ελπίζουμε ότι ο μαέστρος θα επιστρέψει στο μέλλον δριμύτερος μέσω του καναλιού του.

Πηγές: (1, 2)

Best of internet