Quantcast
THE STREAM

Ο Θάνος Τζήμερος γίνεται 3η φορά πρόεδρος της Δημιουργίας Ξανά με ένα χαλαρό 94.8%

Ο μεγάλος διώκτης των δημοσίων υπαλλήλων επιβεβαίωσε με ένα Σοβιετικό ποσοστό την ηγεμονία του στον χώρο του εξωκοινοβουλευτικού φιλελευθερισμού


THE NEWSROOM · 26 Νοεμβρίου 2019

Δεν πιστεύουμε να έχετε ξεχάσει τον Θάνο το Τζήμερο και το κόμμα του, τη Δημιουργία Ξανά. Ο πιο ακούραστος μαχητής ενάντια στο Ισλάμ και το Δημόσιο (και το Δημόσιο Ισλάμ) που έχει να επιδείξει αυτή η χώρα μας είχε δώσει αρκετούς εκτός πολιτικής λόγους να τον θυμηθούμε τους τελευταίους μήνες (από το άσυλο στο σπίτι του που πρόσφερε σε 18χρονη από την Σ. Αραβία μέχρι το freestyle για τους χαμένους ψηφοφόρους και τη έκφυλη διανοούμενη που τον μύησε στις σαρκικές απολαύσεις) – όμως όλα αυτά δε σημαίνουν πως η κομματική οικοδόμηση έχει μείνει πίσω.

Γιατί η Δημιουργία Ξανά ετοιμάζει μεγάλη αντεπίθεση και για τον λόγο αυτό έκανε το Σαββατοκύριακο 23 & 24 Νοεμβρίου διήμερο Τακτικό Συνέδριο. Αυτό μεταξύ άλλων έκανε την εκλογή των νέων οργάνων του κόμματος, δηλαδή το Πολιτικό Συμβούλιο, την Εθνική Επιτροπή και την Ελεγκτική Αρχή. Στο δε συνέδριο παραβρέθηκαν και άλλες φωνές ψυχραιμίας όπως ο Φαήλος Κρανιδιώτης και συμφώνησαν όλοι μαζί ότι οι μουσουλμανικές κατακτήσεις συνεχίζουν να μας απειλούν σήμερα ως Ευρωπαίους όπως και το 732 μ.Χ στο Πουατιέ.

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι έβγαλε ξανά αρχηγό του κινήματος τον ιδρυτή, τον πρόδρομο, τον ηγέτη, τη Μάστιγα του Θεού για τους δημόσιους υπάλληλους, τον Μεγάλο Εξολοθρευτή των συνδικαλιστών, τον Θάνο Τζήμερο. Ο Θάνος Τζήμερος συνέτριψε μάλιστα τον άλλο υποψήφιο, Γιώργο Χαϊδόπουλο με το πληθωρικό 94,8%. Γιατί αν νομίζατε ότι ένας φιλελεύθερος δεν μπορεί να πετύχει ότι και ο Κιμ Γιονγκ Ουν ας πούμε, πλανάστε πλάνην οικτράν.

Η αλήθεια είναι βέβαια ότι ο Θάνος Τζήμερος έχει ακόμη δρόμο μπροστά του για να πιάσει το εντυπωσιακό 99.99% που χτύπησε τον Μάρτιο ο Κιμ, όμως δείχνει να έχει διάρκεια και δυναμική ώστε κάποτε να τον εκθρονίσει.

(πηγή)

 

Best of internet