Quantcast
THE STREAM

Για φυτεία κάνναβης εσωτερικού χώρου στο διαμέρισμα του στο Παγκράτι συνελήφθη άνδρας

Μία μικρή εστία πρασίνου στο τσιμεντένιο τοπίο της μεγαλούπολης είχε δημιουργήσει ένας κάτοικος της γνωστής περιοχής


THE NEWSROOM · 25 Νοεμβρίου 2019

Μία νέα προσέγγιση στο φλέγον ζήτημα της έλλειψης πρασίνου στη μεγαλούπολη μας έρχεται από το Παγκράτι. Η γνωστή σικ περιοχή της Αθήνας τα τελευταία χρόνια έρχεται στην επικαιρότητα κυρίως λόγω του Airbnb (και των εξαγριωμένων ατόμων που αυτό “παράγει”), όμως αυτή τη φορά το Παγκράτι μας φέρνει μία πιο ρουστίκ είδηση – αν και αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι απίθανο να έπαιξε και εδώ ρόλο η άνοδος στις τιμές των ακινήτων.

Το στόρι έχει ως εξής: Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Δευτέρας, όταν αστυνομικοί από την Άμεση Δράση και το Τμήμα Ασφαλείας Παγκρατίου βρέθηκαν σε διαμέρισμα της περιοχής για ένα περιστατικό έξωσης, καθώς είχε ήδη παίξει μία κόντρα μεταξύ του ιδιοκτήτη και του νοικάρη του. Για την ακρίβεια, ο ενοικιαστής είχε δει τους αστυνομικούς της Ασφάλειας πρώτους και είχε αντιδράσει άσχημα, με αποτέλεσμα να επέμβει τελικά η Άμεση Δράση.

Εντέλει η ΕΛΑΣ μπήκε στο διαμέρισμα, όπου ανακάλυψε δεκάδες δεντράκια κάνναβης, μαζί με τα όσα υλικά είναι απαραίτητα για την καλλιέργεια τους. Το αποτέλεσμα ήταν να συλληφθεί ο ενοικιαστής του διαμερίσματος ως ιδιοκτήτης του μίνι αγροκτήματος φούντας και να οδηγηθεί στο ΑΤ Παγκρατίου για να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του.

Λίγο πράσινο στο τσιμεντένιο αστικό τοπίο ήθελε να βάλει ο άνθρωπος και κατέληξε στη μπουζού.

(πηγή)

 

Best of internet