Quantcast
THE STREAM

Η αμήχανη στιγμή που ο κόσμος παρατάει τον Ρέμο για να βγει μαζικά έξω για τσιγάρο

Την ίδια στιγμή που η καταστολή των καπνιστών γιγαντώνεται, κάποιοι από αυτούς ετοιμάζονται να βγουν στους δρόμους για τα δικαιώματά τους


THE NEWSROOM · 25 Νοεμβρίου 2019

Δε θα περάσει έτσι η νέα χούντα κατά των καπνιστών και ο λαός έχει αρχίσει ήδη να οργανώνεται. Σε περίπτωση που δεν το έχετε καταλάβει, εδώ και μία βδομάδα έχει επιβληθεί μία πραγματική δικτατορία σε βάρος του καπνίζοντος πληθυσμού, η οποία μάλιστα είχε το θράσος να δημιουργήσει μία κανονική γραμμή Αρτέμη Μάτσα, έτσι ώστε να γλιτώσει από τον κόπο του να ψάχνει η ίδια τις παραβάσεις του νόμου, καθώς οι πολίτες της χώρας θα καταγγέλλουν ο ένας τον άλλο.

Η αλήθεια είναι ότι η δύναμη του καθεστώτος και των καταδοτών φαίνεται μέχρι στιγμής πολύ ισχυρή. Οι έλεγχοι που έγιναν από 20 έως 24 Νοεμβρίου έδειξαν ότι το 85% των καταστημάτων υποτάχθηκαν στον αυταρχισμό. Ακόμη και στα ισχυρότερα κάστρα του λαϊκού σπορ που είναι το κάπνισμα, στα νυχτερινά κέντρα, οι πελάτες υπέκυψαν στη νέα πραγματικότητα.

Αυτό ακριβώς συνέβη στο μαγαζί που τραγουδούσε ο Αντώνης Ρέμος στη Θεσσαλονίκη, όπου ο καλλιτέχνης έζησε μία από τις πιο αμήχανες εμπειρίες που μπορεί να βιώσει κανείς. Πιο συγκεκριμένα, οι οπαδοί του εγκατέλειψαν το show για να βγουν κατά δεκάδες έξω για να καπνίσουν.

Δείτε το βίντεο από αυτό το απροσδόκητο μαζικό σοσιαλάιζινγκ:

ΟΙ ΚΑΠΝΙΖΟΝΤΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΛΗ Α !!!!

Gepostet von Mixalis Tzeptimphs am Samstag, 23. November 2019

Όπως είπαμε όμως, ο λαός έχει κιόλας ξεκινήσει την αντεπίθεσή του. Για την ακρίβεια, η πρώτη διαδήλωση είναι ήδη στα σκαριά: Την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου, μία ομάδα με την ψύχραιμη ονομασία Προσοχή Αντικαπνιστές καλεί τον λαό να ανατρέψει τον νέο νόμο. Η αλήθεια είναι ότι μέχρι στιγμής το event έχει μέχρι στιγμής όλα μαζί κάπου 20 φ, τα γραφιστικά τους είναι πάντως πολύ όμορφα:

Για να δούμε την απάντηση του καπνιστικού κινήματος. Όπως σχολίασε βέβαια κάποιος σοφός χρήστης του Facebook κάτω από το βίντεο στα μπουζούκια, τα πράγματα είναι αρκετά πιο απλά:

Best of internet