Quantcast
THE STREAM

GTA Θεσσαλονίκη: Οδηγός τρακάρει αυτοκίνητα και κάδους, παρατάει το αμάξι, φεύγει κύριος

Ένας συγκεκριμένος Θεσσαλονικιός αποφάσισε ότι τίποτα από ό,τι του συνέβαινε εκείνη την ώρα δεν έχει μεγάλη σημασία και έπραξε αναλόγως


THE NEWSROOM · 22 Νοεμβρίου 2019

Είναι κάποιες φορές που θες απλά τα παρατήσεις όλα και να σηκωθείς να φύγεις, χωρίς καν να κοιτάξεις πίσω σου. Κάπως έτσι φαίνεται να ένιωσε ένας οδηγός σήμερα το πρωί στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος παράτησε το αυτοκίνητο σου μία ξεχωριστή (πιο συγκεκριμένα, διαγώνια) θέση πάρκινγκ και αποχώρησε αρχοντικά – αφού πρώτα τράκαρε ό,τι μπορούσε να τρακάρει.

Η φοβερά υπαρξιακή αυτή τη στιγμή συνέβη λίγο πριν 7 το πρωί στην οδό Κασσάνδρου στη Θεσσαλονίκη, στο ύψος του Ι.Ν Αγίου Δημητρίου. Ο ήρωας της ιστορίας μας διακρίνεται στο βίντεο να πέφτει χαλαρός με το όχημα του στο πεζοδρόμιο και στη συνέχεια να βγαίνει έξω και να φεύγεις με ύφος «σας βαρέθηκα όλους» – ενώ έχει ήδη χτυπήσει έναν κάδο (ο οποίος διακρίνεται πεσμένος) και μερικά ακόμη αυτοκίνητα.

Μάρτυρες στο σκηνικό ήταν οι υπόλοιποι οδηγοί που περνούσαν από το σημείο, οι οποίοι έκαναν ότι μπορούσαν για να περάσουν χωρίς να χαλάσουν το ζεν του άγνωστου μύστη. Να σημειωθεί επίσης ότι σύμφωνα με το thessnews.gr δεν αναφέρθηκε και κάποιος τραυματισμός, οπότε το μόνο που έγινε ήταν ένας άνθρωπος που ανακάλυψε τον εαυτό του.

Δείτε το βίντεο:

Κάποιοι από τους σχολιαστές του βίντεο έχουν τη δικιά τους θεωρία για τις πράξεις του οδηγού:

 

Best of internet