Quantcast
THE STREAM

Άγνωστοι βομβιστές ανατινάζουν sex shop, σκορπάνε καύλα στην Ιερά Οδό

Δεν μπορούμε με τίποτα να φανταστούμε τι ακριβώς μπορεί να έκανε το συγκεκριμένο κατάστημα ερωτικών ειδών στους άγνωστους δράστες


THE NEWSROOM · 20 Νοεμβρίου 2019

Κυριολεκτικά εκρηκτικές καύλες φαίνεται πως είχαν κάποιοι άγνωστοι βομβιστές, οι οποίοι έκαναν χτες το βράδυ Μοσούλη την Ιερά Οδό. Στόχος των δραστών ήταν ένα κατάστημα ερωτικών ειδών (ελληνιστί sex shop) στη συμβολή της Ιεράς Οδού 21 με την οδό Ιεροφαντών στο Γκάζι, το οποίο για κάποιο λόγο τους προκάλεσε τρομερό εκνευρισμό.

Οι οχτροί του εν λόγω sex shop δεν αρκέστηκαν όμως στο να το σπάσουν ή κάτι τέτοιο, αλλά διάλεξαν μία μέθοδο πολύ πιο ριζοσπαστική. Πιο συγκεκριμένα, τοποθέτησαν έξω από την επιχείρηση έναν εκρηκτικό μηχανισμό με αρκετή ισχύ ώστε να κάνει το κατάστημα δισδιάστατο. Πράγματι, η έκρηξη που έγινε λίγο μετά τις τρεις τα ξημερώματα ισοπέδωσε το κατάστημα και άνοιξε έναν κρατήρα 50 εκατοστών, ενώ ζημιές έπαθαν επίσης ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο και μία γειτονική επιχείρηση.

Το περιστατικό τώρα εξετάζεται από την Ασφάλεια, με τις υποψίες να κατευθύνονται προς συμμορίες εκβιαστών. Η δε Αστυνομία έκλεισε το δρόμο για τουλάχιστον 4 ώρες μέχρι να ολοκληρώσει την έρευνά της.

Οι φωτογραφίες πάντως είναι πάνω κάτω όπως τις περιμέναμε:

Εκρηκτική λίμπιντο, θα έλεγε κανείς.

(πηγή)

Best of internet