Quantcast
THE STREAM

Η Γκρέτα Τούνμπεργκ είναι χρονοταξιδιώτης από το 1898 σύμφωνα με νέα θεωρία συνωμοσίας

Κάποιος ανακάλυψε σε φωτογραφία από τον Καναδά τον 19ο αιώνα έναν κλώνο της Γκρέτα και το Ίντερνετ έπαθε meltdown


THE NEWSROOM · 20 Νοεμβρίου 2019

Λύθηκε τελικά το μυστήριο σχετικά με την ταυτότητα και τις προθέσεις του πιο διάσημου 16χρονου του 21ου αιώνα, της Γκρέτα Τούνμπεργκ. Το πασίγνωστο παιδάκι – φετίχ για συγκεκριμένες και ιδιαίτερα αγαπημένες μας μερίδες του Ελληνικού ίντερνετ – αυτή την περίοδο γυρνά τον κόσμο για να διαδώσει τα ψέματα του Ιδρύματος Σόρος ότι οι πάγοι λιώνουν, τα δάση καίγονται και όλοι πεθάνουμε, όμως κάποιοι ερευνητές έχουν βάλει σκοπό να μην αφήσουν την προπαγάνδα της να περάσει έτσι.

Έτσι, ανακάλυψαν ότι είναι ολόιδια με ένα κοριτσάκι σε μία φωτογραφία που τραβήχτηκε 121 χρόνια πριν. Η ομοιότητα της 16χρονης με την σωσία της από το παρελθόν είναι αυταπόδεικτη, κάτι που οδηγεί στο ασφαλές συμπέρασμα ότι πρόκειται για κάποιον ταξιδιώτη του χρόνου όπως ο Dr. Who, ο οποίος ήρθε για να μας υποδουλώσει και να μας βάλει να ανακυκλώνουμε και να μην χρησιμοποιούμε πλαστικά.

Δείτε τη φωτογραφία:

Για την ιστορία (no pun intended), η φωτογραφία (από τη συλλογή του Πανεπιστημίου της Ουάσινγκτον) φαίνεται πως τραβήχτηκε το 1898 σε ένα χρυσωρυχείο στον Καναδά, το οποίο λογικά σημαίνει ότι έχουμε μπροστά μας για κάποιο σατανικό σχέδιο ώστε να σταματήσουμε τις εξορύξεις και να γίνουμε χίπηδες με γιουκαλίλι. Στην φωτογραφία φαίνονται μάλιστα κι άλλα δύο παιδάκια – αν δείτε κάποιον κλώνο από αυτά να εμφανίζεται στο μέλλον, θα ξέρετε ότι ζούμε σε κάποια περίεργη εκδοχή θρίλερ του Κάρπεντερ.

Από την άλλη, κάποιοι αφελείς πιστεύουν ότι ήρθε από το παρελθόν για να μας προειδοποιήσει για την κλιματική αλλαγή. Και σε 200 χρόνια να έρθει πάντως, στην Ελλάδα θα υπάρξει σίγουρα κάποιος με το αναγκαίο θάρρος ώστε να απαντήσει έτσι:

Best of internet