Quantcast
THE STREAM

10 μήνες φυλάκιση με αναστολή εισέπραξε ο 20χρονος που εκσπερμάτισε στην πλάτη συμφοιτήτριάς του

Λίγες μέρες μετά το περιστατικό που προκάλεσε σάλο, το δικαστήριο τιμώρησε τον νεαρό


THE NEWSROOM · 19 Νοεμβρίου 2019

Ποινή φυλάκισης 10 μηνών με τριετή αναστολή εισέπραξε τελικά ο νεαρός που διέπραξε ασέλγεια σε βάρος συμφοιτήτριάς του στη βιβλιοθήκη του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης πριν λίγες μέρες. Ο 20χρονος φοιτητής, ο οποίος εκσπερμάτισε στην πλάτη της συνομήλικης του, δεν μπόρεσε να πάρει κανένα ελαφρυντικό από το δικαστήριο.

Για την ακρίβεια, το δικαστήριο δεν έκανε καν δεκτό το αίτημα αναβολής που υπέβαλε η πλευρά του κατηγορούμενου στην αρχή της διαδικασίας. Ο ίδιος ο 20χρονος έλειπε και εκπροσωπήθηκε από τον συνήγορό του.

Η φοιτήτρια όμως παραβρέθηκε στη διαδικασία, όπου κατέθεσε ενώπιον του δικαστηρίου το τι συνέβη. Όπως είπε, σύμφωνα με το thestival.gr:

«Ένιωσα κάτι να με ακουμπάει την πλάτη. Τρόμαξα και γύρισα και τον είδα να με κοιτάει στα μάτια. Ήταν ντυμένος. Είδα την μπλούζα μου βρεγμένη. Έτρεξα να τον πιάσω μαζί άλλους. Μαζί με άλλα παιδιά τον πιάσαμε σε αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου. Τον ρώτησα αν έχει καταλάβει ότι έχει κάνει κάτι άρρωστο και μου είπε όχι.»

Η κοπέλα δήλωσε επίσης ότι στο μεταξύ ο 20χρονος αποδέχτηκε την πράξη του:

«Ό,τι και να πει η κοπέλα, έχει δίκιο. Εκσπερμάτωσα πάνω της.»

Κάτι παρόμοιο φαίνεται πως δήλωσε και στην μητέρα του. Η ίδια ζήτησε συγγνώμη από τους γονείς του κοριτσιού για αυτό που έκανε ο γιος της, ο οποίος της είπε το εξής:

«Ήταν μια ανοησία μου. Μια απερισκεψία της στιγμής.»

Αξίζει να περιμένει κανείς να δει αν ο Λιάγκας με την παρέα του θα το κάνουν και δικαστικό δράμα στην εκπομπή τους αυτό, μετά την τόσο πετυχημένη απλή αναπαράσταση.

 

Best of internet