Quantcast
THE STREAM

Ματατζήδες το ζούνε στην κλούβα με σκυλάδικα και φωτορυθμικά

Οι δυνάμεις καταστολής απέδειξαν ότι δεν είναι όλο ξύλο και κυνηγητό, έχουν και party διάθεση


THE NEWSROOM · 15 Νοεμβρίου 2019

Αν κάποιοι έχουν ακόμη στο μυαλό τους την παλαιολιθική αντίληψη ότι άλλο η δουλειά και άλλο η διασκέδαση, δεν ξέρει τι θα πει Ελληνική Αστυνομία. Να σημειωθεί εδώ ότι εδώ έχουμε να κάνουμε μάλιστα με την διασημότερη ίσως υπηρεσία της, τα ΜΑΤ: Πολύς κόσμος πιθανώς να πίστευε ότι οι σκληροτράχηλοι κυνηγοί άτακτων συνταξιούχων και πολυγυρισμένοι ταξιδευτές τη βγάζουν στον ελεύθερό τους χρόνο με Αριστοτέλη, μουσική δωματίου και κλασικό αθλητισμό  στα πλαίσια του “νους υγιής εν σώματι υγιεί”, όμως νέα ντοκουμέντα αποκαλύπτουν ότι οι ΜΑΤατζήδες είναι βασικά μεγάλα πάρτι άνιμαλς.

Πιο συγκεκριμένα, πηγές του Luben.tv που περνούσαν πριν λίγες μέρες από τη διασταύρωση των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Φειδίου διαπίστωσαν ότι μία από τις γνωστές κλούβες δονούνταν από νεολαιίστικες μουσικές της πατρίδας μας. Όπως μας ανέφεραν οι ίδιες πηγές (και όπως μπορεί να διαπιστωθεί και από τα οπτικοακουστικά ντοκουμέντα που μας προμήθευσαν), μέσα στην κλούβα υπήρχε και φωτορυθμικό – δυστυχώς ήταν αδύνατο να εξακριβωθεί το αν είχαν και ντισκομπάλα μέσα στην κλούβα.

Δεν κατάφεραν επίσης (δυστυχώς), ούτε να εξακριβώσουν αν κάποιος αστυνομικός έχει ανέβει στα τραπέζια της κλούβας από την έκσταση της στιγμής. Δείτε το βίντεο:

Το κοινό του Ίντερνετ φαίνεται να πήρε πολύ θετικά την party φάση των αστυνομικών:

Σε περίπτωση που σας διαφεύγει το όνομα του κονσέρτου για βιολί που ακούγεται, είναι το «Έλα Έλα» με την σοπράνο Λένα Ζευγαρά. Ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης το ρεφρέν του άσματος:

«Αμάρτησε μαζί μου κι έλα
έλα έλα έλα έλα
έλα να με τρελάνεις,
κάποιες αμαρτίες
αμαρτία είναι να μη τις κάνεις.»

Αμάρτησε μαζί μου κι ΕΛΑΣ

Best of internet