Quantcast
THE STREAM

Κρήτη: Μαθητές φτιάχνουν γέφυρα από καρέκλες επειδή το λύκειο τους ναυάγησε

Η κακοκαιρία «Βικτώρια» κοντεύει να πνίξει την Κρήτη, όμως κάποιοι μαθητές στο Τυμπάκι δεν μασάνε τόσο εύκολα


THE NEWSROOM · 13 Νοεμβρίου 2019

Ιδιαίτερα περήφανοι μπορούν να είναι οι καθηγητές ενός λυκείου στο Τυμπάκι για τους μαθητές τους, οι οποίοι κατάφεραν να εφαρμόσουν τις γνώσεις που διδάχτηκαν και να βοηθήσουν τον εαυτό τους σε αντίξοες συνθήκες, ακόμη κι αν οι συνθήκες ήταν ελάχιστα πιο αντίξοες από το επιθυμητό. Η αφορμή για το αξιοσημείωτο τεχνικό έργο που έφτιαξαν στην αυλή του σχολείου είναι η κακοκαιρία «Βικτώρια», η οποία προσπαθεί αυτή τη στιγμή που μιλάμε να κάνει την Ελλάδα μας υποθαλάσσια.

Πιο συγκεκριμένα, οι μαθητές την είδαν Ιντιάνα Τζόουνς και έφτιαξαν μία αυτοσχέδια γέφυρα από καρέκλες για να μην αναγκαστούν να μπουν μέσα στα νερά, τα οποία κόντευαν να φτάσουν το μισό μέτρο ύψος. Μέσω αυτής κατάφεραν να διασχίσουν την απόσταση ανάμεσα στα δύο κτίρια και να βγουν στην ξηρά.

Δείτε το βίντεο:

Mαθητές του Λυκείου Τυμπακίου βγήκαν έξω από τις αίθουσες σαν παίκτες του survivor!Με τρόπο που θυμίζει το γνωστό παιχνίδι επιβίωσης survivor οι μαθητές του Λυκείου Τυμπακίου κατάφεραν να βγουν από την αίθουσα διδασκαλίας στον αύλειο στεγνό χωρο του σχολείου.Οι μαθητές χρειάστηκε να χρησιμοποιήσουν τα καρεκλακια τους πάνω στα οποία πατούσαν μέχρι να φτάσουν σε στεγνό σημείο της αυλής . Δείτε το βίντεο … !

Gepostet von Δια-SOS-τε τη Μεσαρά am Mittwoch, 13. November 2019

Τώρα δεδομένου ότι έχουν έτοιμο το νερό στο προαύλιο του σχολείου, μπορούν με λίγη όρεξη να φτιάξουν και μία πισίνα για μόνιμη χρήση.

 

Best of internet