Quantcast
THE STREAM

Εντωμεταξύ ο Είσβο αποφάσισε να κηρύξει πόλεμο στους trappers στο νέο του κομμάτι

Από το πιο late night βιντεοκλίπ της περιόδου δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα αγαπημένας μας Τρία Μούτρα Late Night


THE NEWSROOM · 11 Νοεμβρίου 2019

Κανέναν δεν αφήνει αδιάφορο το φαινόμενο που λέγεται Ελληνική trap: Από τους ίδιους τους φτασμένους ή επίδοξους gangsta με τα chains και τα τρελά τους παρεάκια, μέχρι εμάς τους οπαδούς τους ή τους επίδοξους μιμητές τους. Ειδικά σε αυτούς τους τελευταίους θα θέλαμε να σταθούμε τώρα, καθώς ένας πολύ επιφανής εκπρόσωπος του ελληνικού rap αποφάσισε να κάνει κομμάτι – φόρο τιμής στο trap.

Μιλάμε φυσικά για τον Λιάκο Παπανικολό, aka Εισβολέα, ο οποίος είπε να δοκιμάσει κι αυτός την τύχη του στο είδος. Για την ακρίβεια, μαζί με τον Μάριο Νταβέλη των Fundracar εισάγουν στο κομμάτι «ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ» ένα πολύ ιδιαίτερο υβρίδιο, την trap με επιρροές από σκυλάδικο.

Κάτι το οποίο καταλήγει να θυμίζει κομμάτι από υποθετική ταινία του μεγάλου Σταύρου Τσιώλη, αν αυτή είχε για πρωταγωνιστή τον Snik. Το βιντεοκλίπ συμπληρώνεται ιδανικά (για καλό ή για κακό) από τρεις σωματοφύλακες Βαγκ, Μπιλ, και Τσαγκ: aka Τρία Μούτρα Late Night. Εδώ είναι τα συγκλονιστικά ντοκουμέντα σε τρικολόρ:

Βαγγ

Μπιλ

Τσαγκ

[break height=50

Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει ακόμη τη λογική του Είσβο, η φράση «έτσι αντιγράφω τα αμερικανικά και στο Μενίδι ψήνω λουκάνικα» μάλλον κάπου παραπέμπει. Γιατί όπως δηλώνει ο ίδιος:

«Δεν έχω τίποτα εναντίον αυτής της μουσικής – ίσα-ίσα υπάρχουν αξιόλογοι καλλιτέχνες στο είδος με δυνατές παραγωγές. Έχω όμως θέμα με τα πρότυπα που περνάνε μέσα απ τα τραγούδια αυτά. Όπλα και ναρκωτικά, σεξισμός, όλα για το εύκολο χρήμα και το lifestyle. Δεν μπορώ όλα αυτά να τα παραβλέψω, ειδικότερα όταν το φάσμα των ηλικιών που ασκούν επιρροή αυτά τα τραγούδια, είναι από 10 έως 18…Όντας και πατέρας πέρα από μουσικός, βλέποντας το παιδί μου να διαμορφώνει χαρακτήρα βάσει επιρροών και ακουσμάτων, νιώθω δύο φορές υπεύθυνος.

Δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση, βρέθηκα και γω σ’ αυτήν την ηλικία κι έκανα λάθη και ανωριμότητες. Δεν το παίζω άγιος. Μεγαλώνω όμως κι ελπίζω ότι ωριμάζω. Και νιώθω ότι οφείλω ως καλλιτέχνης να μιλήσω για αυτά που με προβληματίζουν και όχι να τα προσπεράσω.Θέλησα να το κάνω μέσω του χιούμορ, γιατί έτσι βγαίναν πάντα τα πιο δυνατά μηνύματα. Ελπίζω να σας μεταδώσαμε τον λόγο που έγινε αυτό το βίντεο.

ΥΓ. Για όσους πιστεύουν ότι έγινα trapper, είναι βαριά τα chain και δεν μπορεί να τα σηκώσει ο γέρικος λαιμός μου!

Δείτε το βίντεο:

Κι αυτή η Τσιωλική ταινία δρόμου με πρωταγωνιστή το Snik δεν είναι καθόλου άσχημη ιδέα, καλό θα ήταν να ασχοληθεί κάποιος με αυτό.

Best of internet