Quantcast
THE STREAM

Αυτό το παιδάκι που απλά περίμενε τον Μαραθωνοδρόμο μήπως και φάνε είμαστε όλοι όσοι δεν τρέχαμε

Η φάτσα του μικρού απλά περιμένει να τελειώσει κάποια στιγμή το μαρτύριο τα λέει όλα


THE NEWSROOM · 11 Νοεμβρίου 2019

Για κάποιο περίεργο λόγο, ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας τείνει να ενταχθεί πλήρως στην καθημερινότητα της Ελλάδας. Αυτό με τη σειρά του σημαίνει ότι θα πάρει κι αυτό ιδιαίτερο, το σχεδόν μαγικό χρώμα που έχει έτσι κι αλλιώς η καθημερινότητα στη χώρα μας, όπως έχει φανεί από προηγούμενες χρονιές:

Και φέτος έγιναν φυσικά πραγματάκια. Από τον καθιερωμένο πλέον Αθηναίο οπλίτη:

EUROKINISSI

Μέχρι αυτό το ιδιαίτερα πατριωτικό outfit:

EUROKINISSI

Αν και καλύτερο outfit από αυτό κανείς δεν μπορεί να διανοηθεί:

EUROKINISSI

Δυστυχώς πολύς κόσμος το παράκανε στην προσπάθεια, με αποτέλεσμα να υπάρξουν τελικά 200 δρομείς που χρειάστηκαν πρώτες βοήθειες, 17 που πήγαν νοσοκομείο και 2 εμφράγματα. δεν πρέπει να πιστέψουμε βέβαια ότι αυτό ίσχυε για όλους, αν μάλιστα λάβουμε υπόψη αυτό το boost αυτοπεποίθησης που εισέπραξε ένας αθλητής από τους δικούς του όταν η πορεία έφτανε στον Χολαργό.

Πιο συγκεκριμένα, μία κυρία κι ένα παιδάκι κρατούσαν από ένα πλακάτ με τα μηνύματα για κάποιον Τάσο. Το πρώτο μήνυμα ανέφερε με πολύ σαφή τρόπο ότι ο δρομέας δεν φαίνεται να έχει πτοηθεί ιδιαίτερα παρότι έχει ήδη κάνει 35 χιλιόμετρα, ενώ το δεύτερο και πιο απεγνωσμένο του μικρού έλεγε ότι καλό θα ήταν ο Τάσος να τερματίσει κάποια στιγμή, γιατί έχει πέσει πείνα.

Δείτε τις φωτογραφίες του menoumeholargo.gr:

Λογικά το μόνο που μπορούσε να σκεφτεί το καημένο το παιδάκι μετά από όλη αυτή την αναμονή μέσα στη μουντάδα είναι 42 χιλιόμετρα μακαρόνια.

Best of internet