Quantcast
THE STREAM

Ντου σε ΡΕΗΒ ΠΑΡΤΙ κάνει η ΕΛΑΣ, πιθανώς για να δέσει τον Τάκη τον Κυριλέ

Τις εποχές του νόμου Παπαθεμελή που κυνηγούσε τα νυχτερινά κέντρα φαίνεται πως νοστάλγησε η Ελληνική Αστυνομία


THE NEWSROOM · 11 Νοεμβρίου 2019

Τις ένδοξες εποχές του Παπαθεμελή που κυνηγούσε με τον νόμο του να κλείσει τα νυχτερινά κέντρα φαίνεται πως νοστάλγησαν κάποιοι κύκλοι της Ελληνικής Αστυνομίας και της πολιτικής της ηγεσίας, αν κρίνουμε από τα γεγονότα που συνέβησαν τα ξημερώματα της Κυριακής στο dance club Steam στο Γκάζι. Η ΕΛΑΣ ισχυρίστηκε ότι τα ναρκωτικά ήταν η αιτία για το ντου, το οποίο παραπέμπει περισσότερο σε Call of Duty ή σε κάποια κακή ταινία με τον Μπρους Γουίλις.

Ελπίζουμε να μην έχετε ξεχάσει τα θρυλικά επεισόδια για τον νόμο Παπαθεμελή:

Πιο συγκεκριμένα, ήταν κάπου 5 το πρωί της Κυριακής και στο club βρισκόταν σε εξέλιξη dance event της ομάδας Athens Rave Culture, όπου παραβρίσκονταν κάπου 300 άτομα. Όπως ανέφερε στο Luben.tv ένα από τα μέλη της ομάδας, το κλίμα ανατράπηκε τελείως όταν έγινε ξαφνικά έφοδος στο μαγαζί από ένα επίλεκτο κομάντο περίπου 15-16 αστυνομικών, οι οποίοι αποτελούνταν από στελέχη της Ασφάλειας, της Δίωξης Ναρκωτικών και της ΟΠΚΕ – μόνοι 5-6 τελευταίοι ήταν ένστολοι, καθώς οι υπόλοιποι ήταν με πολιτικά και με φακούς στο χέρι. Το αποτέλεσμα ήταν ότι προκλήθηκε πανικός, καθώς οι περισσότεροι από το πάρτι δεν είχαν καν ιδέα τι συμβαίνει.

Για την ακρίβεια φαίνεται να υπήρχαν αστυνομικοί με πολιτικά και νωρίτερα κατά τη διάρκεια του πάρτι, όπως διαπιστώθηκε. Το παρεάκι του νόμου και της τάξης μπήκε στο μαγαζί φωνάζοντας με ιδιαίτερα φιλελεύθερο τρόπο «ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ» και «ΟΛΟΙ ΚΑΤΩ», υποχρέωσαν τους πελάτες να κάτσουν στο πάτωμα και τους έψαξαν έναν έναν κάνοντας ταυτόχρονα και αστειάκια τύπου «μην τα κρατάτε, φάτε τα» (!), ενώ σύμφωνα με την ΕΛΑΣ υπήρξαν και 10 συλλήψεις και προσαγωγές.

To show συνεχίστηκε και έξω από το μαγαζί, όπου λίγα άτομα βρέθηκαν στημένα στον τοίχο από τους αστυνομικούς σαν να είναι κάποια σκηνή από το Punisher, ενώ είχαν έρθει και κλούβες για τις συλλήψεις. Ο καλεσμένος της ομάδας DJ Γιώργος Απέργης εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την εμπειρία που έζησε με ένα post στο Facebook, όπου τονίζει το εξής:

«Μετά το dj set μου και ενώ έχεις πιει 2-3 ποτά και έχοντας θετικά συναισθήματα καθώς είσαι κάτω από την επιρροή της δυνατής μουσικής και τον φωτορυθμικών, γίνεται ΝΤΟΥ από δέκα άτομα μπαίνοντας με βρισιές μέσα στο μαγαζί δημιουργώντας τον πανικό και τον φόβο στον κόσμο. Δίνοντας διαταγές όπως: γονατιστέ τωρα!! τα χέρια στα κεφάλια όλοι!!! Μην έχοντας συνειδητοποιήσει τι ακριβώς είναι αυτοί νομίζεις ότι γίνεται τρομοκρατική επίθεση τύπου Μπατακλάν ή είναι ληστεία τύπου τράπεζας.

Νιώθοντας φυσικά τον φόβο ότι εάν κουνηθείς σε σκοτώσαν. Περνώντας τα λεπτά συνειδητοποιείς ότι είναι της δίωξης. Για μια ώρα η εικόνα είναι μια: 300 άτομα γονατιστά με τα χέρια στο κεφάλι σαν έτοιμα για εκτέλεση μέσα σε χώρο διασκέδασης. Ντροπή και αποτροπιασμός. Μετά μια ώρα και μην έχοντας την δυνατότητα να μιλήσεις ούτε στον διπλανό σου, ούτε στο τηλέφωνο, ούτε να κουνηθείς, ελέγχεσαι και βγαίνεις από το μαγαζί

Η εικόνα έξω η ίδια, 10 άτομα στημένα με την πλάτη στον τοίχο και τα χέρια ανοιχτά, έτοιμα σαν για εκτέλεση από τoυς Ναζί, στους γύρω δρόμους 10 αυτοκίνητα, 3 πούλμαν και γύρω στους 60 αστυνομικούς να την έχουν πέσει λες και βρήκαν την γιάφκα με τους τρομοκράτες.»

Τρομοκρατική Επίθεση και Ομηρία από το ίδιο σου το Κράτος.Μετά από 25 χρόνια εμπειρίας και ενασχόλησης στο χώρο της…

Gepostet von George Apergis am Sonntag, 10. November 2019

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρεμφερές πέσιμο από τις δυνάμεις του νόμου και της τάξης σε κέντρο διασκέδασης έχουμε να ζήσουμε απο την έφοδο της αστυνομίας στο Mamacas το 2010 και πιο πριν από τις θρυλικές εφόδους στα Ρεηβ Πάρτυ των σεσημασμένων κλαμπ όπως το Amnesia τη δεκαετία του ’90.

Το όλο περιστατικό μπορεί να περιγραφεί σαν εκείνον τον εκνευριστικό τύπο που πρήζει τον DJ για να βάλει Prodigy, αν αυτός ο τύπος είχε χειροπέδες και έκανε συλλήψεις.

Best of internet