Quantcast
THE STREAM

Κοζάνη: Ζευγάρι οδηγών του ΚΤΕΛ παντρεύεται και η νύφη σκάει στο γάμο με το αστικό

Τον πρώτο ΚΤΕΛ-themed γάμο της επικράτειας έζησε την Κυριακή 10 Νοεμβρίου η Κοζάνη


THE NEWSROOM · 11 Νοεμβρίου 2019

Δεν είχαμε ιδέα ότι τα Μακεδονικά έθιμα απαιτούν τόσο μεγαλοπρεπείς γάμους, όμως τα τελευταία χρόνια έχουμε αρκετά δείγματα που αναδεικνύουν την νέα αυτή τάση της μόδας. Από τον Κοζανίτη γαμπρό που εισέπραξε στο κεφάλι τη μισή παραγωγή ρυζιού της Καμπότζης μέχρι το κονβόι από νταλίκες σε γάμο στη Βέροια και κονβόι από μηχανές της ΕΛΑΣ σε γάμο στην Κοζάνη, η διαδικασία του γάμου γίνεται όλο και πιο large.

Η τελευταία ενσάρκωση αυτής της μόδας ήταν ο γάμος ενός Άρη και μιας Βάγιας, οι οποίοι είναι αμφότεροι οδηγοί αστικών λεωφορείων και αποφάσισαν να βάλουν κοινό τιμόνι στη ζωή τους χθες Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019. Η μπανάλ φάση απαιτεί η νύφη να μεταφέρεται στην εκκλησία από κάποιου είδους λιμουζίνα, όμως η Βάγια ως επαγγελματίας επέλεξε να πάει με ένα στολισμένο αστικό λεωφορείο των ΚΤΕΛ Κοζάνης, το οποίο έφερε και τα ονόματα των δύο οδηγών για να μην μπερδευτεί κανείς κι ανέβει σε ξένο γάμο.

Όπως καταλαβαίνετε, η ομολογουμένως ιδιαίτερη φάση τράβηξε το ενδιαφέρον των περαστικών, αν και ο γάμος στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής Κοζάνης έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο. Δείτε τις εικόνες και τα βίντεο του kozanilife.gr:

Όταν παντρεύονται οδηγοί λεωφορείου, η φάση πρέπει να είναι σε όλα της όπως πρέπει:

Δείτε το βίντεο:

Περιμένουμε να δούμε αν η νύφη θα σκάσει στο γάμο της με το καρτέλ, αν ποτέ αποφασίσει να ξαναπαντρευτεί, όπως ο ΥΠΟ (με καταγωγή από Σιάτιστα Κοζάνης, μην ξεχνιόμαστε) έχει σταματήσει να κατεβαίνει Αθήνα με το ΚΤΕΛ.

Best of internet