Quantcast
THE STREAM

Αυτός ο ρεπόρτερ του Star που έμεινε με το ασανσέρ κατά τη διάρκεια ρεπορτάζ αξίζει ένα Πούλιτζερ

Ο άνθρωπος που μας χάρισε την συνέντευξη με το μπαχαλοΤάκη τον κυριλέ σε νέες περιπέτειες


THE NEWSROOM · 6 Νοεμβρίου 2019

Σε πραγματικό πολεμικό ανταποκριτή έχει μετατραπεί ο ρεπόρτερ του Star, Βαγγέλης Γκούμας. Μία σύντομη ματιά στην ριψοκίνδυνη ζωή του δημοσιογράφου είχαμε ρίξει τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν το κεντρικό δελτίο του καναλιού είχε παίξει μία συνέντευξη που είχε πάρει από έναν σύγχρονο και 100% αληθινό βάνδαλο των Εξαρχείων.

Τον μυθικό αυτό αναρχικό ξάδελφο του Τάκη του κυριλέ που δήλωνε ότι έχει «σπάσει τράπεζες κάμποσες» και ότι έρχονται οι πρόσφυγες τους κλέβουν τα μπάχαλα. Δείτε το, γιατί αλλιώς τι κάνετε στη ζωή σας:

Ο Βαγγέλης Γκούμας όμως δεν επαναπαύθηκε στις δάφνες του και συνέχισε να εργάζεται ακούραστα στις πιο δύσκολες αποστολές. Το επόμενο ρεπορτάζ αφορούσε έναν κλέφτη στα Πατήσια, ο οποίος παρίστανε τον συντηρητή ασανσέρ για να κάνει τη δουλειά του.

Προκειμένου να μας παρέχει το πιο ρεαλιστικό ρεπορτάζ, ο κ. Γκούμας μπήκε στο ίδιο το ασανσέρ μαζί με τον καμεραμάν, αλλα και δύο ηλικιωμένους που είχαν γνώση των γεγονότων. Δυστυχώς το ασανσέρ δεν άντεξε το βάρος της αλήθειας, με αποτέλεσμα να μείνει:

Δείτε το video:

Θα είναι σαν τραγούδι του Βαλάντη, αλλά σε πιο ‘πολεμικό ρεπορτάζ’ φάση:

Best of internet