Quantcast
THE STREAM

Θεσσαλονίκη: Γουρούνια επισκέπτονται και αράζουν σε καφετέρια σαν βέροι Θεσσαλονικείς

Δύο πολύ ιδιαίτερους πελάτες θα έχουν από εδώ και πέρα οι καφετέριες της περιοχής των Συκεών, όπως όλα δείχνουν


THE NEWSROOM · 4 Νοεμβρίου 2019

Όπως το Αγρίνιο αντιμετωπίζει το τρομερό πρόβλημα του εποικισμού από πρόβατα, έτσι και η Θεσσαλονίκη φαίνεται πως έχει ένα άλλο ζήτημα στα χέρια της – αν και πολύ πιο χαλαρό, ακριβώς όπως ταιριάζει στην κουλτούρα της πόλης. Το θέμα της πόλης του Βορρά είναι ότι όχι μόνο έχει γουρούνια ως μόνιμους κατοίκους (ενώ είχε ήδη resident αγριογούρουνα), αλλά και ότι έχουν αρχίσει να πηγαίνουν για καφέ.

Αυτό ακριβώς έγινε στην περιοχή των Συκεών, όπου δύο λαμπροί αντιπρόσωποι του είδους τους αποφάσισαν να μπουν σε μία καφετέρια της οδού Επταπυργίου. Δυστυχώς μία δυσκολία στην συνεννόηση δεν επέτρεψε στα δύο γουρούνια να σερβιριστούν, με αποτέλεσμα να φύγουν τελικά απογοητευμένα (το ότι πρόσφατα κάποιοι αστυνομικοί στην Αθήνα δεν κατάφεραν επίσης να πάρουν καφέ πρέπει να θεωρηθεί τελείως τυχαίο).

Δείτε το βίντεο:

Πρόκειται κατά πάσα πιθανότητα για μία μητέρα με το γουρουνάκι της, τα οποία διατηρεί οικόσιτα ένας ηλικιωμένος που μένει κοντά στο κολυμβητήριο Συκεών, σύμφωνα με πληροφορίες του Ράδιο Θεσσαλονίκη. Για την ακρίβεια έχουν και ονόματα: Ο ιδιοκτήτης του τα φωνάζει Νόπη και Τερέζα, ενώ πρέπει να σημειωθεί  ότι φεύγουν συχνά πυκνά από το σπίτι για να κάνουν την τσάρκα τους στην περιοχή.

Υπάρχουν φυσικά τα κατάλληλα αποδεικτικά στοιχεία από την περασμένη Τετάρτη 30/10:

Κάποιοι μάλλον δεν δίνουν σημασία στους Μακεδονομάχους που θέλουν να κάνουν μπάρμπεκιου με χοιρινό ενάντια στους πρόσφυγες.

 

Best of internet