Quantcast
THE STREAM

Πόλεμο στα σεξουαλικά emoji ανοίγει το Facebook, γιατί αρκετά με τις προστυχιές σας

Ο κολοσσός των social media μαζί με το Instagram θα προσπαθήσουν να βάλουν χέρι (no pun intended) στις πονηρές δραστηριότητες των χρηστών τους


THE NEWSROOM · 1 Νοεμβρίου 2019

Την πρώτη ίσως στην ιστορία εκκαθάριση λαχανικών για λόγους δημόσιου ήθους πρόκειται να κάνουν το Facebook και το Instagram, σύμφωνα με δημοσίευμα του Xbiz. Τα δύο κολοσσιαία social media του Μαρκ Ζούκερμπεργκ τα έχουν βάλει μάλιστα όχι μόνο με λαχανικά, αλλά ακόμα και με σταγόνες νερού – γιατί όπως ισχυρίζονται, κάποιοι τις χρησιμοποιούν για πονηρούς σκοπούς.

Ανάμεσα στα emojis που θα μπουν στο στόχαστρο της λογοκρισίας είναι η μελιτζάνα, το ροδάκινο και οι σταγόνες νερού. Ο λόγος, σύμφωνα με τη νέα πολιτική του Facebook, είναι ότι τα παραπάνω emojis είναι «συγκεκριμένα και παραπέμπουν σε κάτι σεξουαλικό», οπότε όσοι πονηροί πάνε να εξαπατήσουν τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ για να ξεκαυλώσουν στο μέσο του θα τρώνε ειδοποίηση, δεδομένου του ότι αναρτούν περιεχόμενο που να έχει να κάνει με οποιοδήποτε τρόπο με το σεξ, το γυμνό και το sexting.

Σε περίπτωση που είστε παιδιά του Κατηχητικού σας εμάς και δεν είχατε πάρει πρέφα από όλα αυτά, κάποιοι ξεπεταγμένοι χρήστες και χρήστες χρησιμοποιούν το ροδάκινο, για οπίσθια και τη μελιτζάνα για το ανδρικό μόριο (aka γκιώνης). Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, χρησιμοποιούν και τις σταγόνες για διάφορα υγρά παράγωγα του ανθρώπινου σώματος.

Όπως δήλωσε ένας εκπρόσωπος του Facebook:

«Τίποτα δεν έχει αλλάξει ως προς τους όρους της πολιτικής μας ή πως την εφαρμόζουμε απλά ανανεώνουμε τη γλώσσα για να την κάνουμε πιο ξεκάθαρη για την κοινότητα μας.»

Τι νομίζατε ότι είναι εδώ, Tinder με πολιτικά;

 

Best of internet