Quantcast
THE STREAM

Κύπρος: Φορτηγατζής οδηγεί νταλίκα με τα πόδια, κάνει live stream για το κοινό του

Η Αστυνομία του νησιού ψάχνει τον εν λόγω ραλίστα για να εξακριβώσει αν όντως οδήγησε στον αυτοκινητόδρομο κρατώντας τιμόνι με τα πόδια


THE NEWSROOM · 1 Νοεμβρίου 2019

Την διαφορά κατάφερε να κάνει στην κατά τα άλλα βαρετή διαδικασία της οδήγησης κατάφερε να κάνει ένας Κύπριος οδηγός. Ο εν λόγω μύστης προφανώς δεν ικανοποιήθηκε από το ότι τα Κυπριακά αυτοκίνητα είναι δεξιοτίμονα όπως των Βρετανών, οπότε αποφάσισε να κάνει τη διαδρομή του με έναν ελαφρώς διαφορετικό τρόπο.

Πιο συγκεκριμένα, χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν έπιασε από την αρχή της κούρσας το τιμόνι έτσι, ο οδηγός άρχισε να οδηγεί στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας- Λεμεσού κρατώντας το τιμόνι του φορτηγού με τα πόδια με τα πόδια, στα οποία μάλιστα φοράει και πολύ στιλάτες κάλτσες. Επειδή μάλιστα ένα τέτοιο επίτευγμα επιβάλλεται να το μοιραστείς με τον κόσμο, ο μεγάλος τιμονιέρης έκανε και live stream την οδήγησή του, όπου πέταξε και υπέροχες ατάκες όπως «να κόψουμε και κανένα ύπνο…».

τρ

Το πράγμα γίνεται ακόμη καλύτερο καθώς σύμφωνα με το SigmaLive ο οδηγός δηλώνει επαγγελματίας νταλικέρης. Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι το θέμα έχει πάρει ήδη τη νομική οδό καθώς διάφοροι ξενέρωτοι εκνευρίστηκαν με τη χαλαρότητά του. Το αποτέλεσμα είναι να έχει ταυτοποιηθεί ήδη και να ασχολείται μαζί του αυτή τη στιγμή η Αστυνομία Κύπρου, η οποία σχολίασε ήδη το περιστατικό:

«H οδήγηση δεν είναι παιχνίδι ούτε χαβαλές. Οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί στο τιμόνι σεβόμενοι τόσο τη δική μας ζωή όσο & των άλλων.»

Ο ίδιος πρόλαβε να ισχυριστεί ότι δεν οδηγούσε όντως με τα πόδια, διότι το φορτηγό του ήταν φορτωμένο σε πλατφόρμα και άρα δεν κινούνταν το ίδιο. Αυτό είναι μία καλή δικαιολογία, αν φυσικά ισχύει, κάτι που θα διαπιστωθεί από τη σχετική έρευνα.

Δείτε το βίντεο:

Μπορεί να ασχοληθεί με τα σεμινάρια για ασφαλή οδήγηση πάντως αν σταματήσει ποτέ τη νταλίκα, αν και όχι ακριβώς στο ρόλο του δασκάλου.

Best of internet