Quantcast
THE STREAM

Ακόμα εκτός φυλακής είναι οι νηπιαγωγοί που τόλμησαν να πουν «αιδοίο» και «πέος» στην τάξη

Κάποιοι εκπαιδευτικοί θέλουν να διαφθείρουν τα παιδιά του Γένους μαθαίνοντας τα τι έχουν ανάμεσα στα πόδια τους


THE NEWSROOM · 23 Οκτωβρίου 2019

Άλλο ένα εξαιρετικά ενθαρρυντικό νέο ήρθε αυτές τις μέρες από το μέτωπο της δημόσιας εκπαίδευσης, αγαπητές φίλες και φίλοι.Παρότι η επίμαχη διαδικασία αναβλήθηκε, αυτό που αποδεικνύεται είναι ότι υπάρχουν αντανακλαστικά από γονείς και καθηγητές ώστε να προστατευθεί η νεολαία μας από τον πειρασμό.

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα θα κάθονταν στο σκαμνί του του Μονομελούς Πρωτοδικείου Χανίων τέσσερις νηπιαγωγοί του 19ου Νηπιαγωγείου Χανίων, αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της βλάβης ψυχικής υγείας από αμέλεια. Το έγκλημα των τεσσάρων  νηπιαγωγών είναι ότι τρία χρόνια πριν, στα πλαίσια της διδασκαλίας τους είπαν στα νήπια κάποιες τρομερές, διαβολικές, ανείπωτες λέξεις: Τις λέξεις «πέος» και «αιδοίο», όπως αυτό που χτυπήθηκε προχτές δηλαδή.

Οι σατανικές αυτές ιδέες που προσπαθούν να διαφθείρουν τον χαρακτήρα της νεολαίας μας ήρθαν από ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τον ύποπτο τίτλο «Παίζω με το Φρίξο και μαθαίνω για το σώμα μου και τις διαπροσωπικές σχέσεις». Το πρόγραμμα αυτό θα τιμηθεί φέτος με το βραβείο Αριστείας και Καινοτομίας στη Σεξουαλική Αγωγή 2019, από τον Παγκόσμιο Οργανισμό για τη Σεξουαλική Υγεία, το οποίο κάνει σχεδόν βέβαιο το ότι πρόκειται για σκοτεινά σχέδια ώστε να γίνουν τα παιδιά μας χίπηδες.

Το πρόγραμμα αυτοσυστήνεται ως εξής:

«Παίζω με τον Φρίξο, (ένα σκατζόχοιρο) και μαθαίνω για το σώμα μου και τις διαπροσωπικές σχέσεις.

Η σεξουαλικότητα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ανθρώπινης φύσης. Αφορά το σώμα, το βιολογικό και κοινωνικό φύλο, την αναπαραγωγή, τις διαπροσωπικές σχέσεις. Στηρίζεται σε γνώσεις, σε καλλιέργεια δεξιοτήτων αυτογνωσίας, ενσυναίσθησης και επικοινωνίας αλλά και στην υιοθέτηση αξιών και στάσεων που προάγουν την υγεία και την ευεξία των ατόμων.»

Ο υπόπτος σκαντζόχοιρος

Δεν είναι περίεργο λοιπόν ένας γονιός αποφάσισε να πατήσει πόδι στη Νέα Τάξη Πραγμάτων και τις ιδέες της και να μηνύσει τους νηπιαγωγούς. Το σκεπτικό του ήταν ότι οι λέξεις «αιδοίο» και «πέος» έκαναν ζημιά στο παιδί του, το οποίο «τραυματίστηκε ψυχολογικά». Για να κάνει μάλιστα ολοκληρωμένη δουλειά, 0 ίδιος γονιός κατήγγειλε και μία δασκάλα για προσηλυτισμό – αν και η δίκη αναβλήθηκε για τις 16 Ιουνίου του 2020.

Φυσικά οι υπόλοιποι εκπαιδευτικοί του Ρεθύμνου όσο και των Χανίων αποφάσισαν να καλύψουν τους συναδέλφους τους, ενώ ενημέρωσε και τις εισαγγελικές Αρχές ότι το μάθημα έχει περάσει από από το (επίσης ύποπτο) Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής πολιτικής. Το ίδιο έκανε και ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων, αναδεικνύοντας με τη στάση του τι έχει πάει στραβά στην κοινωνία μας.

Η δε εκπαιδευτικός, ειδική σε θέματα σεξουαλικής αγωγής Μαργαρίτα Γερούκη, είχε το θράσος να δηλώσει ότι το μάθημα διδάσκεται στην Ευρώπη και το ακόμη μεγαλύτερο θράσος να πει ότι το φαινόμενο της σεξουαλικής κακοποίησης μπορεί να ενισχύεται αν τα παιδιά δεν ξέρουν τίποτα για το σώματα τους:

«Θα είχαμε για παράδειγμα πολύ λιγότερα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών, για τα οποία διαβάζουμε πολύ συχνά στην Κρήτη, γιατί τα ίδια τα παιδιά θα ήξεραν τι επιτρέπεται και τι όχι στο άγγιγμα και θα ενημέρωναν κάποιον από το περιβάλλον τους,ακόμη κι αν ο δράστης ήταν ο γονιός τους»

Δείτε το βίντεο:

Ευτυχώς που κάποιοι άλλοι εκπαιδευτικοί ξέρουν τι σημαίνει ελληνοχριστιανική αγωγή. Όπως αυτοί στη Θεσσαλονίκη, που οργάνωσαν εκπαιδευτική εκδρομή στον τάφο του προφήτη και Αγίου, Παΐσιου.

Εδώ είναι Ελλάδα κυρίες και κύριοι, όποιος θέλει Ευρώπη να πιει Άπερολ Σπριτς.

(Πηγή: 1, 2,)

 

Best of internet