Quantcast
THE STREAM

Η Ουρανία Μιχαλολιάκου εργάζεται ως Μένγκελε της ψυχολογίας σε κλινική ψυχικής υγείας

Το OmniaTV αποκαλύπτει ότι σε αντίθεση με τόσους και τόσους Έλληνες πτυχιούχους, η κόρη του Φύρερ κατάφερε να δουλέψει πάνω στο πτυχίο της


THE NEWSROOM · 22 Οκτωβρίου 2019

Όπως γράφαμε πρόσφατα, είναι μία δύσκολη εποχή για την Χρυσή Αυγή – και οι οικονομικές δυσκολίες δεν είναι λιγότερο σημαντικές από την πολιτική χλαπάτσα που έφαγε η ναζιστική οργάνωση στις εκλογές, ή το προσωπικό δράμα που ζει ο Κασιδιάρης, σύμφωνα με τον ίδιο πάντα. Στο κάτω κάτω, οι οικονομικές δυσκολίες ήταν αυτές που έστειλαν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Μεσογείων πίσω στο μεσίτη τους, βυθίζοντας στη θλίψη κάθε Έλληνα εθνικοσοσιαλιστή.

Αυτό στο οποίο θέλουμε να καταλήξουμε είναι ότι μετά από κάμποσα χρόνια που την κουτσοπέρναγε με τις βουλευτικές αποζημιώσεις, ο ηγετικός πυρήνας της ναζιστικής οργάνωσης έπρεπε πιο επιτακτικά από ποτέ να κάνει και κανένα μεροκάματο πριν χρειαστεί να βγάλει τις σβάστικες στο Ebay. Το να τους πετύχαινε κανείς βέβαια ως μπράβους σε κανένα πολύ φινετσάτο μαγαζί δεν θα ήταν και πολύ εντυπωσιακό – το να πετύχει κανείς όμως την κόρη του Φύρερ των φτωχών να εργάζεται ως ψυχολόγος στην κλινική που νοσηλεύονται τα κοντινά του πρόσωπα (ή ο ίδιος, ακόμη καλύτερα) θα γινόταν άνετα η είδηση της εβδομάδας.

Μόνο που αυτό ακριβώς συμβαίνει αγαπητές φίλες και φίλοι, όπως αποκάλυψε το Omniatv. Πιο συγκεκριμένα, η 31 χρονη Ουρανία Μιχαλολιάκου, η οποία είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας και Κοινωνιολογίας, εργάζεται ως ψυχολόγος στην Κλινική Ψυχικής Υγείας Σινούρη, όπως προέκυψε μετά από επικοινωνία ατόμου που νοσηλεύτηκε, το οποίο σίγουρα ενθουσιάστηκα όταν ανακάλυψε ότι ένας από τους ψυχολόγους της κλινικής είναι η αφοσιωμένη ναζίστρια, κόρη του Νίκου Μιχαλολιάκου και κολλητή του Κασιδιάρη.

Στο Omniatv στάλθηκαν φυσικά και οι φωτογραφίες που το αποδεικνύουν, όπως και οι σχετικές δηλώσεις του ασθενή:

Το ίδιο μέσο αναφέρει επίσης ότι η Ουρανία Μιχαλολιάκου εργάζεται εδώ και πολύ καιρό στην κλινική, κάτι το οποίο είχε κρατηθεί μυστικό, ώστε προφανώς να μην ενθουσιαστούν υπερβολικά οι ασθενείς ή οι συγγενείς του. Είναι επίσης συγκινητικό ότι η κ. Μιχαλολιάκου μπορεί να κλέψει λίγο χρόνο από τις συνηθισμένες της ναζιστικές δραστηριότητες ώστε να ασχοληθεί με τα προβλήματα ψυχικής υγείας των ασθενών.

Όσον αφορά τις επιστημονικές της αντιλήψεις, μπορούμε να έχουμε μία πρόχειρη ιδέα παρακολουθώντας το κλασικό πλέον diss της Ουρανίας προς την Μαίρη Συνατσάκη (!) με τίτλο «Είμαι straight, είμαι Ελληνίδα»:

Το ενδεχόμενο να κινείται στη λογική μαζικής στείρωσης ή μαζικής εξόντωσης των ψυχικά ασθενών όπως τα είδωλά της, οι Ναζί, δε χρειάζεται να ληφθεί υπόψη, όλοι έχουν δικαίωμα στη δουλειά και στη ζωή.

 

Best of internet