Quantcast
THE STREAM

Και λόγο του Θεού και πολυβόλο συνδυάζει ταλαντούχος παπαμπάτσος στα Τρίκαλα

Ο Τρικαλινός ιερέας μοιράζει το χρόνο του ανάμεσα στην Άγια Πίστη και τη Δημόσια Τάξη με επιτυχία


THE NEWSROOM · 21 Οκτωβρίου 2019

Πολλαπλά ταλέντα φαίνεται πως έχει ένας 33χρονος άνδρας από τα Τρίκαλα, εννοώντας με αυτό ότι μπορεί και να μας ευλογήσει και να μας μπουζουριάσει. Ο εν λόγω άνδρας είναι ο  π. Αριστείδης Τσιότρας, ο οποίος μπορεί να κάνει ταυτόχρονα τρία ιδιαίτερα απαιτητικά πράγματα: Να είναι ιερέας, πατέρας τριών παιδιών και αστυνομικός, όπως αποκαλύπτει το trikalaola.gr.

Και όταν λέμε ότι τα κάνει ταυτόχρονα, το εννοούμε: Ο κ. Τσιότρας, ο οποίος χειροτονήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο διάκονος και στη συνέχεια πρεσβύτερος στην Αθήνα και ανήκει στην Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών, μπορεί να κάνει τις υπηρεσίες του στην ΕΛΑΣ, αλλά και να διακονεί στην ενορία του Λιόπρασου Τρικάλων, ενώ φανταζόμαστε ότι μέσα σε όλα αυτά προλαβαίνει να ασχοληθεί και με τα παιδιά του.

Το ακόμη πιο συναρπαστικό όμως είναι ότι ο παπάς – φρουρός της τάξης δεν ζήτησε ειδική μεταχείριση ως άνθρωπος του Θεού, αλλά κάνει κανονικά ό,τι προβλέπεται. Όπως είναι η ένοπλη σκοπιά με αλεξίσφαιρο γιλέκο έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων.

Δείτε τη φωτογραφία:

Γιατί ο λόγος του Θεού μπορεί να τους σώσει όλους, αλλά αν δεν τα καταφέρει, το αυτόματο είναι ακόμη καλύτερο.

Best of internet