Quantcast
THE STREAM

Αγρινιώτισσα κομμώτρια βγαίνει πρώτη σε παγκόσμιο διαγωνισμό στην Τουρκία

Η κομμώτρια από την Αιτωλοακαρνανία θριάμβευσε μέσα στο σπίτι των γειτόνων με την τέχνη στο ψαλίδι


THE NEWSROOM · 18 Οκτωβρίου 2019

Έναν θρίαμβο με πραγματικά πανεθνικές προεκτάσεις πανηγυρίζει από χτες το Αγρίνιο αγαπητές φίλες και φίλοι, έναν θρίαμβο ο οποίος σε μία δύσκολη εποχή δείχνει ότι η κομμωτική μπορεί να ενώσει τους λαούς της περιοχής και ευρύτερα. Γιατί ήταν μία Αγρινιώτισσα κομμώτρια που κατάφερε να θριαμβεύσει σε έναν παγκόσμιο διαγωνισμό κομμωτικής, στον οποίο συμμετείχαν ούτε λίγο ούτε πολύ 40 χώρες.

Το πιο special στην όλη φάση όμως ήταν το που έγινε ο διαγωνισμός, καθώς η πόλη που φιλοξένησε την φιέστα της κομμωτικής δεν είναι και πολύ μακριά από εκεί που εξελίσσεται αυτή τη στιγμή μια εισβολή του Τουρκικού στρατού. Πιο συγκεκριμένα, η Αγρινιώτισσα hair stylist Δήμητρα Τσαμπά σάρωσε τους συναγωνιστές της στην πόλη Αττάλεια της Τουρκίας και κέρδισε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία χτένισμα φαντασίας.

Όταν η εμπειρία τόσων χρόνων στα παγκόσμια πλατο με πρώτες θέσεις ανθίζει ακόμα… Δημιουργεί….Κ βγαζει Νέα ταλεντα …

Gepostet von Δημητρα Τσαμπα am Donnerstag, 17. Oktober 2019

Καταρχάς, αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που τυχόν ψύχραιμοι ελληνόψυχοι εθνικιστές μπορεί να αξιοποιήσουν την κομμωτική για να μιλήσουν για έναν θρίαμβο σε βάρος της Τουρκίας μέσα στην έδρα της. Πέραν αυτού, αξίζει επίσης φυσικά να σταθούμε και στα κομμωτικά skills της κ. Τσαμπά, τα οποία μιλάνε από μόνα τους.

Ελλάδα Ρωσία Αττάλεια 2019

Gepostet von Δημητρα Τσαμπα am Donnerstag, 17. Oktober 2019

Δείτε τα βίντεο:

Gepostet von Δημητρα Τσαμπα am Mittwoch, 16. Oktober 2019

Παρουσίαση.. Ελληνικής ομάδας….. Αττάλεια 2019….Η ελληνική ομάδα για άλλη μια φορά έδωσε το παρών……

Gepostet von Δημητρα Τσαμπα am Mittwoch, 16. Oktober 2019

 

Μην ξεχνιόμαστε όμως, είναι κυρίως εκδίκηση για τα 400 χρόνια Οθωμανικής σκλαβιάς και για το 1-4 στο Καραϊσκάκη το 2007. Ο κόσμος μπήκε ήδη στο πνεύμα:

 

Best of internet