Quantcast
THE STREAM

Εντωμεταξύ, βουλευτής του Βαρουφάκη κάνει ερώτηση για τα ελληνικά σκουπίδια στον Κύπριο υπουργό

Μία ελάχιστη λεπτομέρεια παρέλειψε να προσέξει ο βουλευτής του Βαρουφάκη, Κρίτων Αρσένης


THE NEWSROOM · 17 Οκτωβρίου 2019

Στην (εντάξει, όχι και τόσο) μακρινή Κύπρο φαίνεται πως πέταγε για κάποιον ακατανόητο λόγο το μυαλό του Κρίτωνα Αρσένη, βουλευτή με το ΜέΡΑ 25 του Γιάνη Βαρουφάκη. Ο καθένας βέβαια έχει δικαίωμα να πετάει το μυαλό του όπου θέλει, ούτως ή άλλως η μόνη συνέπεια είναι ότι τελικά κατέληξε να κάνει ερώτηση, στα πλαίσια των βουλευτικών καθηκόντων του, στον λάθος υπουργό Εσωτερικών.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κρίτων Αρσένης αποφάσισε να κάνει ερώτηση για την περίπτωση του δημάρχου Φυλής κ. Παππού, ο οποίος παρέλαβε δύο μελέτες για τον ΧΥΤΑ Φυλής από μία τεχνική εταιρεία το 2015 (την «ASPROFOS ENGINEERING»), αλλά δεν τις δημοσιοποίησε ποτέ, σύμφωνα με την ερώτηση του κ. Αρσένη. Όλα καλά μέχρι εδώ, μέχρι που ήρθε η ώρα να σημειώσει τον αρμόδιο υπουργό προς τον οποίο απευθύνεται η ερώτηση.

Μόνο που όπως είπαμε, το μυαλό του κ. Αρσένη ήταν στην Κύπρο, οπότε έθεσε ως υπουργό Εσωτερικών αυτόν της Κύπρου, Κωνσταντίνο Πετρίδη, και όχι αυτόν της Ελλάδας, Τάκη Θεοδωρικάκο. Δείτε αναλυτικά την ερώτηση:

Σε κάθε περίπτωση κατάφερε να κάνει την ερώτηση να ακουστεί περισσότερο από όσο θα πετύχαινε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, κάτι είναι κι αυτό.

Best of internet