Quantcast
THE STREAM

Αστυνομικός της ΕΛΑΣ ξεχνάει το πιστόλι του σε μπαρ, ο ιδιοκτήτης καλεί το 100 να το παραλάβει

Γιατί κανένα σπουδαίο βράδυ δεν τελείωσε με το να ξεχάσεις απλά το πορτοφόλι σου στο μαγαζί που άραζες


THE NEWSROOM · 15 Οκτωβρίου 2019

Το πιο κυριολεκτικό πιστόλι έριξε σε ένα μπαρ στην περιοχή της Ακρόπολης ένας μερακλής αστυνομικός, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Βήμα». Ο άνδρας της Ελληνικής Αστυνομίας μάλιστα φαίνεται πως το ζούσε τόσο πολύ που παράτησε το τσαντάκι με το υπηρεσιακό του όπλο στο μαγαζί και ξέχασε τελείως το εργαλείο της δουλειάς του – για την ακρίβεια, πέρασαν κάμποσες ώρες μέχρι να το αναζητήσει.

Η κωμωδία όμως συνεχίστηκε επειδή το όπλο βρέθηκε από τον ιδιοκτήτη του μπαρ, ο οποίος κάλεσε το τηλεφωνικό κέντρο της ΕΛΑΣ, το γνωστό 100. Το αποτέλεσμα ήταν στο τηλεφωνικό κέντρο να ακουστεί αυτή εδώ η σπάνια ερώτηση:

«Παρακαλώ μπορείτε να βρείτε και ενημερώσετε έναν αστυνομικό που ξέχασε εδώ ένα τσαντάκι με το υπηρεσιακό όπλο του να περάσει να το πάρει;»

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, ο αστυνομικός μάλιστα δεν είναι κανένας υπάλληλος γραφείου, αλλά ένας αρχιφύλακας της Άμεσης Δράσης τοποθετημένος σε σημαντική υπηρεσία που έχει να κάνει με την πάταξη της εγκληματικότητας. Είναι σαφώς θετικό που το πιστόλι του το ξέχασε ένας τόσο έμπειρος αστυνομικός, φαντάζεστε τι θα μπορούσε να συμβεί αν το είχε χάσει κάποιος άσχετος νεοσύλλεκτος;

Από την άλλη μπορεί εμείς να μην ξέρουμε τίποτα και απλά το όπλο να ήθελε να συνεχιστεί η βραδιά ενώ ο κάτοχος του κουράστηκε, χρειάζετα δημοκρατία σε αυτά τα πράγματα.

(πηγή)

 

Best of internet