Quantcast
THE STREAM

Με τον Απόστολο Γκλέτσο είχε την ατυχία να τρακάρει ένα αγριογούρουνο στη Λαμία

Ο πρώην δήμαρχος Στυλίδας βγήκε σώος από το επεισοδιακό ατύχημα παρότι το αυτοκίνητό του έκανε 5 τούμπες


THE NEWSROOM · 7 Οκτωβρίου 2019

Το Χάρο και ένα ιδιαίτερα ογκώδες είδος της πανίδας της χώρας είδε με τα μάτια του σήμερα το πρωί ο Απόστολος Γκλέτσος. Παρ ‘όλα αυτά, μπορεί να αισθάνεται ιδιαίτερα τυχερός καθώς κατάφερε να τρακάρει με ένα αγριογούρουνο, να βγει εκτός δρόμου, να κάνει κάμποσες πιρουέτες μαζί με το αμάξι αλλά τελικά να βγει ζωντανός.

Πιο συγκεκριμένα, ο Απόστολος της καρδιάς μας οδηγούσε ένα αγροτικό στον επαρχιακό δρόμο που βρίσκεται παράλληλα της εθνικής, με κατεύθυνση το Αχλάδι γύρω στις 5 το απόγευμα της Παρασκευής. Όταν βρέθηκε στο ύψος της εκκλησίας του Αγίου Ραφαήλ ένα αγριογούρουνο πετάχτηκε ξαφνικά στο δρόμο και του έκοψε την πορεία, ενώ το ότι εκείνη την ώρα έβρεχε καταρρακτωδώς μάλλον δεν βοήθησε ιδιαίτερα. Το ατύχημα γίνεται ακόμη πιο ιδιαίτερο αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Γκλέτσος τράκαρε με ένα τόσο έξυπνο ζώο – για την ακρίβεια τόσο έξυπνο που αγριογούρουνα έχουν παρατηρηθεί να προσπαθούν να αποδράσουν από την Ηλεία.

Το αποτέλεσμα ήταν ο πρώην δήμαρχος Στυλίδας να βγει εκτός δρόμου όταν προσπάθησε να αποφύγει το τρακάρισμα. Επειδή όμως ο δρόμος γλιστρούσε πολύ λόγω βροχής, το αμάξι τούμπαρε ούτε λίγο ούτε πολύ 5 φορές.

Ευτυχώς, ο τυχερός περιφερειακός σύμβουλος (και επικεφαλής της παράταξης Ενωτική Περιφερειακή Κίνηση) όμως γλίτωσε χωρίς σοβαρά τραύματα σύμφωνα με τα όσα έδειξε η ιατρική εξέταση, αν και σίγουρα έχει φοβερές απορίες για το πως κατάφερε να τη σκαπουλάρει. Πέτυχε μάλιστα να βγει μόνος του από το παράθυρο του συνοδηγού, το οποίο του δίνει μια φοβερή ιστορία για να λέει στο μέλλον.

Αν μη τι άλλο, είναι η πιο Αστερίξ (ή ακόμα καλύτερα, Οβελίξ) στιγμή της τοπικής αυτοδιοίκησης της ιστορίας.

 

(πηγή)

 

Best of internet