Quantcast
THE STREAM

Ρώσος κάνει μήνυση στην Apple γιατί ένα iPhone τον έκανε γκέι

Ένα 100% αυθεντικό πρόβλημα αντιμετωπίζει ένας κάτοικος της καλύτερης χώρας στον κόσμο


THE NEWSROOM · 4 Οκτωβρίου 2019

Μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα δικαστική διαμάχη θα περάσει από τα δικαστήρια της Μόσχας στα μέσα Οκτωβρίου, στην οποία μάλιστα ένας απλός πολίτης πρόκειται να διεκδικήσει το δίκιο του από μία πολυεθνική – κολοσσό της υψηλής τεχνολογίας. Μπορεί όμως κανείς να πει με ασφάλεια ότι δεν είναι η μπανάλ κόντρα λαού – πολυεθνικής που έχουμε συνηθίσει: Σύμφωνα με τον ραδιοσταθμό Govorit Moskva, ο ενάγων κατηγορεί την Apple ότι τον οδήγησε στην ομοφυλοφιλία και ζητά από την εταιρεία που φτιάχνει τα iPhone κάτι παραπάνω από 15000 δολάρια αποζημίωση.

Πιο αναλυτικά, ο ενάγων και Ρώσος πολίτης, D. Razumilov, υποστηρίζει ότι «εγκλωβίστηκε σε ομοφυλοφιλικές σχέσεις» αυτό το καλοκαίρι αφότου έλαβε 69 GayCoins σε ένα app για πληρωμές κρυπτονομισμάτων που είχε κατεβάσει στο iPhone του το 2017. Εκτός από τα χρήματα, ο άγνωστος αποστολέας είχε συμπεριλάβει και ένα μήνυμα στην Αγγλική γλκώσσα το οποίο ο Razumilov μετέφρασε ως «μην κρίνεις αν δεν δοκιμάσεις

Στην αγωγή του, την οποία ο ραδιοσταθμός δημοσίευσε την Τετάρτη, ο Razumilov δήλωσε τα εξής:

«Σκέφτηκα ότι πράγματι, πως μπορώ να κρίνω κάτι χωρίς να το δοκιμάσω; Και αποφάσισα να δοκιμάσω ομοφυλοφιλικές σχέσεις.

Μπορώ να πω μετά το πέρασμα δύο μηνών ότι έχω μπλέξει ερωτικά με ένα άτομο του φύλου μου και δε μπορώ να ξεφύγω. Έχω μόνιμη σχέση με ένα αγόρι και δεν ξέρω πως να το εξηγήσω στους γονείς μου. Αφού δέχτηκα το προαναφερθέν μήνυμα, η ζωή μου έχει αλλάξει προς το χειρότερο και δε θα είναι ποτέ ξανά φυσιολογική.»

Με βάση τα παραπάνω, ο Ramuzilov κατηγορεί την Apple ότι «τον έσπρωξε με απάτη στην ομοφυλοφιλία», κάτι που του προκάλεσε «ηθικό πόνο και ζημιά στην ψυχική του υγεία» και ζητά 1 εκατομμύριο ρούβλια (15.300 δολάρια) αποζημίωση. Το Μοσχοβίτικο δικαστήριο Presnensky πάντως δέχτηκε την αγωγή του κ. Razumilov την προηγούμενη Τετάρτη, όπως προκύπτει από τη βάση δεδομένων του, την οποία και θα εξετάσει στις 17 Οκτωβρίου.

Δεν ξέρουμε αν προλαβαίνει μέχρι τότε, αλλά εφόσον στη Ρωσία είναι ορθόδοξα αδέρφια, καλό είναι να πάρει μαζί τον μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτο – είναι γνωστό έχει κάνει διδακτορικό στους γκέι.

(πηγή)

Best of internet