Quantcast
THE STREAM

Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος ρίχνει σουτάκι σε γήπεδο μπάσκετ, το στέλνει άι-ball

Ο Πατριάρχης Κωνσταντινούπολης εγκαινίασε ένα καινούριο γήπεδο και δεν έχασε την ευκαιρία να δείξει τα μπασκετικά του skills


THE NEWSROOM · 4 Οκτωβρίου 2019

Την ικανότητα του στο σουτ έδειξε ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του νέου γηπέδου μπάσκετ του Αθλητικού Συλλόγου ΠΕΡΑ στην Κωνσταντινούπολη. Η ελληνική ομογένεια της Τουρκικής πόλης απέκτησε πρόσφατα ένα καινούριο γηπεδάκι και το μεγάλο αφεντικό της ορθοδοξίας προφανώς έσκασε μύτη για να δώσει τις ευλογίες του.

Εκεί, δεν έχασε την ευκαιρία να δείξει την ποιότητα του στο πολύτιμο μπασκετικό skill που είναι οι βολές. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του ΣΚΑΪ, ο κ. Βαρθολομαίος μπήκε στο γήπεδο, σούταρε και με την πρώτη σκόραρε.

Αυτό επιβεβαιώνεται από τις δύο (2) φωτογραφίες που υπάρχουν από το σκηνικό, οι οποίες πολύ βολικά δείχνουν ότι στην αρχή η μπάλα ήταν στα χέρια του Πατριάρχη και στο τέλος μέσα στο καλάθι. Το καλό με το εν λόγω οπτικό υλικό είναι ότι δε χρειάζεται να σπαταλήσουμε χρόνο βλέποντας όλη τη διαδικασία του σουτ, μόνο τα απολύτως αναγκαία.

Αν τώρα κάποιος είναι άπιστο σκυλί και έχει αμφιβολίες, ο Θεός να σώσει την ψυχή του.

Δείτε το βίντεο:

Δεν είναι κακή ιδέα πάντως να τον πάρει ο Σκουρτόπουλος στην 12δα αντί για τον Σλούκα στην επόμενη σημαντική διοργάνωση.

 

Best of internet