Quantcast
THE STREAM

Hell’s Kitchen Κρήτη: Ξυλοδαρμό από τον σεφ δέχτηκε εργαζόμενος σε ξενοδοχείο της Ελούντας

Το περιστατικό συνέβη μέσα στην κουζίνα του ξενοδοχείου, εν ώρα εργασίας


THE NEWSROOM · 3 Οκτωβρίου 2019

Στην πιο επικίνδυνη χρονιά έβερ για τους εργαζόμενους της κουζίνας φαίνεται πως εξελίσσεται το 2019 – και γι’αυτό δεν ευθύνονται τα μαχαίρια που δεν ακονίστηκαν καλά ή τα μάτια της κουζίνας που ξεχάστηκαν ανοιχτά. Μετά τις καταγγελίες ενός 19χρονου σπουδαστή μαγειρικής ότι έπεσε θύμα κακομεταχείρισης από τον υπεύθυνο της κουζίνας σε ένα εστιατόριο στην Κέρκυρα που ανήκει στον Έκτορα Μποτρίνι, ήρθε η σειρά ενός εργαζόμενου ξενοδοχείου στην Κρήτη να καταγγείλει ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον σεφ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το fonien.gr, τα γεγονότα συνέβησαν το βράδυ της Τρίτης 1/10, όταν ο σεφ ενός ξενοδοχείου της Ελούντας χτύπησε τον εργαζόμενο κατά τη διάρκεια της δουλειάς. Το περιστατικό κοινοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου Λασιθίου το πρωί της Τετάρτης 2/10 από τον πρόεδρο των ξενοδοχοϋπαλλήλων του νομού, Μιχάλη Γαρεφαλάκη.

Ο κ. Γαρεφαλάκης τόνισε επίσης η βίαιη συμπεριφορά είναι τυπική συμπεριφορά για τον εν λόγω σεφ. Όπως είπε:

«Δεν μας φτάνουν όσα προβλήματα έχουμε, θα ανεχόμαστε ακόμα και ξύλο από τους προϊσταμένους μας;»

Δείτε το βίντεο:

Υπενθυμίζουμε εδώ ότι στις αρχές Οκτωβρίου της προηγούμενης χρονιάς, μία αντίστοιχη καταγγελία είχε γίνει για ένα ξενοδοχείο του Ηρακλείου. Εκεί, ένας 17χρονος είχε πέσει τελείως ξαφνικά θύμα ξυλοδαρμού από ένα στέλεχος του ξενοδοχείου, τον αδερφό του και έναν υπάλληλο.

Λογικά μία σχολή μαγειρικής που θα διδάσκει συνδυαστικά μαθήματα εργατικού δικαίου με kick box θα γινόταν ανάρπαστη από όσους θέλουν να σταδιοδρομήσουν σε αυτό το πεδίο, όπως πάει η κατάσταση.

Best of internet