Quantcast
THE STREAM

Με τη λέξη «τηλεπαιχνιδοκαρνάβαλος» δίκασε τον Γιώργο Λιάγκα η Τζένη Χειλουδάκη

Ο Γιώργος Λιάγκας αποφάσισε να γίνει δημόσιος κριτής του σώματος άλλων ανθρώπων, προκαλώντας την οργή της Τζένης Χειλουδάκη


THE NEWSROOM · 3 Οκτωβρίου 2019

Την οργή της γνωστής τρανς Τζένης Χειλουδάκη προκάλεσαν οι δηλώσεις του παρουσιαστή Γιώργου Λιάγκα, ο οποίος αποφάσισε να κατοχυρώσει το οπτικό πεδίο που θεωρεί ότι του αξίζει στην παραλία κάνοντας κριτική σε ένα από τα μοντέλα του GNTM. Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Λιάγκας μέσα από την εκπομπή του, «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» στον ΣΚΑΪ, σχολίασε τη σιλουέτα της Κατερίνας Πεφτίτση, του plus-size μοντέλου που συμμετέχει στην εκπομπή, αποκαλώντας την «διαφήμιση της Greenpeace», τονίζοντας ότι «δε θα γίνει ποτέ μοντέλο» και λέγοντας ότι του πέφτει βαρύ να τη βλέπει γυμνή στην παραλία.

Αυτή ήταν η τοποθέτηση του μεγάλου διαμορφωτή της κοινής γνώμης:

«Να ξεκινήσουμε από την κοπέλα αυτή, την Πεφτίτση. Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο πρέπει μια κοπέλα που έχει παραπάνω κιλά, δεν ξέρω πώς να το πω, δε λέω χοντρή, να πρέπει να τη δούμε και να πρέπει αυτή να πείσει τον εαυτό της πως είναι υπέρβαση να βγαίνει να αλειφθεί με λάδι και να είναι υγρή στην παραλία σαν διαφήμιση της Greenpeace. Οφείλω εγώ να τη δω γυμνή στην παραλία, με τα παραπάνω κιλά; Δε θέλω να τη δω γατί αυτή δεν θα γίνει ποτέ μοντέλο. Γιατί αυτό με το plus size πολύ ωραία καραμέλα.

Εγώ θεωρώ πως παίρνουν τους ανθρώπους με τα παραπάνω κιλά και τους ξεφτιλίζουν. Εγώ είμαι χοντρός και είμαι ο τελευταίος που μιλάω. Αλλά το ότι είμαι παραπάνω κιλά και κλαίω που κυλίστηκα με το λίπος στην παραλία, δεν το καταλαβαίνω. Άρα λοιπόν εμένα που με λένε χοντρό στον δρόμο, να βγω και εγώ με τις πατσές στην παραλία και να πω “αχ τι ωραία που με αποδέχεστε”. H αισθητική είναι ενιαία. Δεν είναι ωραία αυτή η εικόνα. Επιτρέπεται να διαφωνώ με αυτό;»

Αυτό είναι το video:

Κατά κάποιον περίεργο λόγο, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν ενθουσιάστηκαν ακριβώς με την Λιάγκεια θεώρηση των πραγμάτων και έσπευσαν να τον κατακεραυνώσουν για την σαφώς δικαιολογημένη random επίθεση του σε μία κοπέλα, την ύπαρξη της οποίας δεν γνώριζε μέχρι προχτές. Ένα από τα σημεία που στάθηκαν αρκετοί είναι ότι η κορμοστασιά του Λιάγκα δεν θυμίζει ακριβώς αρχαίο Κούρο, το οποίο κάνει την επίθεση του και υποκριτική εκτός από απαράδεκτη.

Εδώ που τα λέμε, το point αυτό είναι εξίσου ενδιαφέρον με τις εκπομπές του Λιάγκα, καθώς η τοποθέτηση θα ήταν εξίσου απαράδεκτη ακόμα κι αν την έκανε ένας Ολυμπιονίκης κολυμβητής ή η Νάντια Κομανέτσι – οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα και να πάνε στην παραλία ή οπουδήποτε όπως γουστάρουν και να μην διαπομπεύονται δημόσια γι’αυτο. Anyway, σε αυτό το ρεύμα ανήκει και η Τζένη Χειλουδάκη, η οποία τόνισε στο μάξιμουμ το συγκεκριμένο point ανεβάζοντας και μία φωτογραφία του Λιάγκα μαζί με την κριτική της.

Όπως είπε:

«Αυτός, είναι ο Γιώργος Λιάγκας… θα πω δυο λόγια σε χαμηλούς τόνους… αυτός ο άνθρωπος λοιπόν που έχει δημόσιο λόγο γιατί για άλλη μια φορά ικέτευσε να τον πάρουν σε ένα καναλάκι και τον πήραν να βγάζει το ψωμάκι του μιας και προσωπικά θεωρώ ότι όχι μόνο έχει φάει εδώ και χρόνια τα ψωμιά του αλλά επίσης προσωπική άποψη ότι ποτέ μα ποτέ δεν υπήρξε καλός δημοσιογράφος ακα παρουσιαστής ακα τηλεπαιχνιδοκαρνάβαλος…

Μέσα από την εκπομπούλα του λοιπόν που χτυπά μονοψήφια νούμερα ως νούμερο,για άλλη μια φορά κατέκρινε μια κοπέλα με παραπάνω κιλά από το ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ όπως είπε επειδή πήγε σε ένα παιχνίδι μόδας… για λίπη μίλησε, για πάτσες μίλησε,για το ότι αισθάνεται λέει άβολα αν δει μια , έναν χοντρό στην παραλία για φάλαινες της γκρηνπης μίλησε, για δήθεν πολιτικά ορθό
λόγο μίλησε, μίλησε για όλα αυτά που θα έκαναν ένα νέο παιδί με όνειρα να πάει να φουντάρει από τον γκρεμό…..το έχει
ξανακάνει…με χοντρούς,με γκέι,με τρανς, με λεσβίες,με παραπληγικούς με γερασμένους ανθρώπους…με φρηκς κατά την αποψάρα του…

Θα μιλήσω γλυκά…….και θα του πω να εύχεται το παιδί του η το παιδί του παιδιού του να μη βγει ποτέ τόφαλος, πούστρα ή τζιβιτζιλού……γιατί πολύ φοβάμαι ότι όταν έρθει τρέχοντας με κλάματα το σπλάχνο του η το εγγόνι του όταν φάει το μπούλινγκ επειδή έχει αυτή τη μαυρίλα στην καρδιά του δεν θα μπορέσει να το διαχειριστεί και θα το πετάξει ο ίδιος στον καιάδα να ξεμπερδεύει……να πω και αυτό…..θεωρώ ότι επειδή δεν τον βλέπει πια ούτε ψυχή τηλεθεατή τα κάνει όλα αυτά για να τον κουβεντιάζουμε μετά όλοι εμείς… και αυτό το κάνει ακόμα πιο φρικτό……να,μίλησα γλυκά……γιατί θα μπορούσα να αρχίσω τα χειλουδακιστικα και να αναφέρω τις ξεφτίλες της πρώην γυναίκας του στα πόδια του Αγαμέμνονα και άλλες ιστορίες δικές του από τα παλιά….

Φιλικά, Τζένη Χειλουδάκη, μια γρια χοντρή που δεν ντρέπεται να κυκλοφορήσει στην παραλία… καραγκιόζη ε καραγκιόζη…»

αυτος, είναι ο γιωργος λιαγκας……….θα πω δυο λογια σε χαμηλους τονους……αυτος ο ανθρωπος λοιπον που εχει δημοσιο λογο…

Gepostet von τζενη Χειλουδακη am Dienstag, 1. Oktober 2019

Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι δεν είναι η πρώτη φορά που διασταυρώνεται με τη Τζένη Χειλουδάκη ο Γιώργος Λιάγκας. Αυτό έχει ξαναγίνει σε μία αρκετά παλαιότερη εποχή, όταν ο Λιάγκας ήταν παρουσιαστής στο δελτίο του Star. Το ακόμη πιο αξιομνημόνευτο στο συγκεκριμένο σκηνικό από το on air γδύσιμο της Τζένης Χειλουδάκη ήταν οι απελπισμένες προσπάθειες του κ. Λιάγκα να την πείσει να σταματήσει να γδύνεται, ανησυχώντας προφανώς ότι θα χαθεί η ποιότητα της εκπομπής.

Δείτε το βίντεο:

Εμείς πιστεύουμε πάντως ότι το πόστο του παρουσιαστή εκπομπής δεν είναι αρκετό για το ρόλο του επόπτη δημόσιας ζωής που έχει αναλάβει ο Γιώργος Λιάγκας, προτείνουμε να γίνει τουλάχιστον διά βίου υπουργός Παραλίας.

Best of internet