Quantcast
THE STREAM

Θα αναστηθούν οι «Απαράδεκτοι» ως θεατρικό με πρώην βουλευτή του Καμμένου στο καστ;

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Happy Day», η Δήμητρα Παπαδοπούλου θα αναστήσει την αγαπημένη μας σειρά ως θεατρικό έργο


THE NEWSROOM · 30 Σεπτεμβρίου 2019

Η (νεκρ)ανάσταση των παλιών, επιτυχημένων τηλεοπτικών σειρών είναι από τα πιο στάνταρ πράγματα τη σήμερον ημέρα, όπως μπορεί να επιβεβαιώσει κανείς ανοίγοντας την τηλεόραση και ακούγοντας ξανά το ίδιο (και ίδια εκνευριστικό) «Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε». Θα ήταν αδύνατον να τη γλιτώσει από όλη αυτή τη διαδικασία μία από τις πιο κλασικές και αγαπημένες σειρές των 90s, αυτή που μας κληρονόμησε μία για πάντα φράσεις όπως «Η Παπαρήγα η καλή».

Μιλάμε φυσικά για τους «Απαράδεκτους», οι οποίοι πρόκειται να επιστρέψουν στη ζωή μας ως θέαμα με βάση τις πληροφορίες της εκπομπής «Happy Day». Η διαφορά με το μέσο όρο είναι ότι αυτό δε θα γίνει όμως από την τηλεόραση, αλλά από κάτι ελαφρώς πιο ασυνήθιστο. Πιο συγκεκριμένα, οι «Απαράδεκτοι» θα επιστρέψουν στη ζωή με τη μορφή θεατρικής παράστασης με μεγάλο τιμονιέρη του project τη Δήμητρα Παπαδοπούλου.

Στο κάτω, είναι μία σειρά που έχει ασχοληθεί και η ίδια με το θέατρο:

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό που είναι στα σκαριά είναι ένα θεατρικό έργο που θα περιλαμβάνει μουσική, χορό, τραγούδι, αλλά θα έχει βάση τη σειρά που μας δίδαξε χιούμορ. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η όλη φάση βρίσκεται στο στάδιο της προετοιμασίας, ενώ πρωταγωνιστές θα είναι οι Σπύρος Παπαδόπουλος, Γιάννης Μπέζος και Παύλος Χαϊκάλης στο ρόλο του Βλάσση Μπονάτσου – μία επιλογή που τραβήξει περισσότερα σχόλια από το μεξικάνικο αετό της Ελένης Φουρέιρα.

Μιλάμε για αυτόν εδώ τον Παύλο Χαϊκάλη:

Στο ρόλο αυτού εδώ του Βλάσση Μπονάτσου:

Η ίδια η Δήμητρα Παπαδοπούλου δεν έχει επιβεβαιώσει (ούτε αρνηθεί!) την εγκυρότητα των παραπάνω. Δείτε το βίντεο:

Αν δεν είναι πάντως η φράση «ρίξε με στα μωσαϊκά και κακομεταχειρίσου με» προορισμένη για το θεατρικό σανίδι, δεν ξέρουμε ποια είναι.

Best of internet