Quantcast
THE STREAM

«Είσαι μπαχαλοσατανίστρια; Έλα!»: Βίγκαν φεστιβάλ κάνει σλόγκαν την ατάκα του Μπογδάνου

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κατάφερε τελικά να ενισχύσει την επιχειρηματικότητα της χώρας, αν και όχι με τον τρόπο που περίμενε


THE NEWSROOM · 30 Σεπτεμβρίου 2019

Ακόμα και στην επιχειρηματική ζωή του τόπου άφησε τελικά την σφραγίδα της η περίφημη ρήση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου με τις μπαχαλοσατανίστριες μάγισσες. Σε περίπτωση που χρειάζεστε μία υπενθύμιση, αυτή ήταν η στιγμή που ο βουλευτής της ΝΔ αποκάλυψε στο κοινό ποια είναι η τρομερή, πλην άγνωστη απειλή για την τάξη, την κοινωνική συνοχή, τα ήθη και τις αξίες της πατρίδας μας:

Anyway, το θέμα είναι ότι αντί να λειτουργήσει το κάλεσμα του Κωνσταντίνου ως σάλπισμα για να ξυπνήσουν οι φιλήσυχοι νοικοκύρηδες αυτής της χώρας, βρήκε τελικά χρησιμότητα στο χώρο του vegan επιχειρείν. Ναι αγαπητές φίλες και φίλοι, όχι μόνο υπάρχει τέτοιο πράγμα, αλλά υιοθέτησε το κήρυγμα του κ. Μπογδάνου ως εμπορικό σύνθημα για να προσελκύσει την vegan, μπαχαλοσατανιστική, και occult πελατεία.

Όπως μπορείτε να δείτε,το Vegan Life Festival έχει αξιοποιήσει τη φράση του Κωνσταντίνου για τα υλικά του:

Ενδιαφέρον έχει και η ομολογία των χρηστών του Ελληνικού ίντερνετ που το παρατήρησαν, οι οποίοι ξαφνιασμένοι αποδέχτηκαν το ότι οι βίγκαν έχουν χιούμορ:

Η ΑΜΗΧΑΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ VEGAN ΕΧΟΥΝ ΧΙΟΥΜΟΡ

Gepostet von Βαγγέλης Γκικόπουλος am Sonntag, 29. September 2019

Εμείς από τη μεριά μας προτείνουμε η επόμενη αντίστοιχη προσπάθεια για βίγκαν επιχειρηματικότητα να γίνει στα Εξάρχεια, στις 12 το βράδυ με Πανσέληνο, ώστε να αγκαλιάσει ακόμα καλύτερα το πολυπληθές βίγκαν μπαχαλοσατανιστικό κοινό.

Best of internet