Quantcast
THE STREAM

Ο Γιώργος Τράγκας θα πάει στην πρώτη διαστημική κρουαζιέρα για να είναι κοντά στο Θεό

Η ελληνική εκδοχή της Οδύσσειας του Διαστήματος ήταν τελικά αυτό ακριβώς που περιμέναμε


THE NEWSROOM · 30 Σεπτεμβρίου 2019

Πολύ πολύ ψηλά φαίνεται πως έχει στραμμένο το βλέμμα του ο γίγαντας Γιώργος Τράγκας. Η αλήθεια είναι πως δεν θέλουμε με αυτό να υπονοήσουμε πως σκόνταψε κάπου ή κάτι τέτοιο, αλλά ότι τα πλάνα του για το μέλλον περιλαμβάνουν το να βρεθεί σε τροχιά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Τράγκας θέλει να ταξιδέψει στο διάστημα και σκοπεύει να κάνει κάτι γι’αυτό. Γνωρίζοντας βέβαια ότι η NASA με τους αστροναύτες της δε μπορούν να σηκώσουν το βάρος του μεγαλείου του, ο δημοσιογράφος αποφάσισε να ανέβει διάστημα με το space ΚΤΕΛ (μπρο), όπως είναι αυτό που σχεδιάζει ο έτερος γίγαντας Έλον Μασκ.

Το ταξίδι που έχει στα σκαριά ο Τράγκας και για το οποίο έκλεισε ήδη εισιτήρια εμπεριέχει μάλιστα και θεολογικό ενδιαφέρον, καθώς επιθυμεί να νιώσει κοντά στο Θεό (και με λίγη τύχη, ίσως και να τον δει από κοντά). Όπως δήλωσε στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα»:

«Έχω κάνει αίτηση να ταξιδέψω με το πρώτο τουριστικό διαστημόπλοιο. Και πρόκειται να πάω για εκπαίδευση. Είναι ένα από τα όνειρά μου να δω από πολύ ψηλά, από πολύ μακριά τη γη, να νιώσω κοντά στο Θεό.»

Δείτε το βίντεο:

Δεν είπε όμως μόνο αυτά ο μεγάλος opinion maker της χώρας. Ανάμεσα στα άλλα δήλωσε ότι έχει 54 χρόνια καριέρας, ότι γεννήθηκε ακριβώς πίσω από το γραφείο του Αλέξη Τσίπρα και ότι υπήρξε μεγάλος γυναικάς:

«Γεννήθηκα ακριβώς πίσω από το γραφείο του Αλέξη Τσίπρα, εκεί βρισκόταν το γυναικολογικό γραφείο του πατέρα μου. Με κέρδισε στα δικαστήρια ο πατέρας μου. Ο πατέρας μου ήταν γυναικάς και δάσκαλος. Έχω περάσει από 17 ραδιόφωνα, έχω 54 χρόνια καριέρας κι έχω από τα μεγαλύτερα ραδιοφωνικά συμβόλαια στην Ευρώπη. Ήμουν γυναικάς.»

Οι αταξίες κόπηκαν όμως όταν γνώρισε την τρίτη του γυναίκα, την οποία παντρεύτηκε τρεις φορές, αν και μάλλον όχι επειδή ήταν η τρίτη:

«Σταμάτησα όταν γνώρισα την τρίτη μου γυναίκα, την οποία παντρεύτηκα τρεις φορές. Η γυναίκα μου ήρθε να πιάσει δουλειά στην εφημερίδα που ήμουν διευθυντής.»

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην φαντασμαγορία που ήταν ο τρίτος γάμος του Τράγκα, ο οποίος έλαβε χώρα στο Λας Βέγκας, έχουμε ήδη αναφερθεί εκτενώς σε προηγούμενο χρόνο. Εκτός από αυτά, ο Τράγκας έχει επίσης στόχο να υιοθετήσει δύο παιδιά από τη Συρία:

«Στόχος μου είναι να υιοθετήσω δύο παιδιά από τη Συρία. Είναι δύσκολο, είναι πολύπλοκο. Έχω απευθυνθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες. Θα το καταφέρω κάποια στιγμή.»

Σε κάθε περίπτωση, εμείς νιώθουμε πολύ ζεστά την προοπτική όχι μόνο να μας κοιτάει από εκεί ψηλά ο Τράγκας, αλλά να αγναντεύουμε κι εμείς εκεί ψηλά και να βλέπουμε τον Τράγκα.

Best of internet