Quantcast
THE STREAM

Συνελήφθη πυροσβέστης που είχε πάρει χασισόδεντρα στο κτήμα του για να τα προσέχει

Άδοξο τέλος είχε η εναλλακτική μέθοδος για την προστασία των δασών που καθιέρωσε ένας πυροσβέστης στην Ιτέα


THE NEWSROOM · 20 Σεπτεμβρίου 2019

Μία ιδιαίτερα ευρηματική μέθοδο για την σωτηρία του περιβάλλοντος επινόησε ένας 37χρονος πυροσβέστης στην περιοχή της Φωκίδας, προκειμένου να προστατέψει καλύτερα τα ελληνικά δάση από τις αδηφάγες πυρκαγιές που ως γνωστόν τα ρημάζουν. Παρότι η δουλειά του έχει έτσι κι αλλιώς να κάνει με την προστασία της βλάστησης της χώρας, ο 37χρονος αποφάσισε να τοποθετήσει ένα μικρό κομμάτι βλάστησης στο κτήμα του για να το προσέχει από κοντά – πιο συγκεκριμένα, 5 χασισόδεντρα ύψους από 1.30 ως 1.80 μέτρα.

Ο άνδρας μάλιστα έδειξε τόση αφοσίωση σε αυτό το μικρό κομμάτι δάσους που πήρε υπό την προστασία του, που τα είχε βάλει σε ειδικό περιφραγμένο χώρο στο κτήμα του. Το οικολογικό του έργο διακόπηκε δυστυχώς από το συνήθη ύποπτο που λέγεται ΕΛΑΣ: Ο πυροσβέστης συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης από άνδρες της ΟΠΚΕ και θα οδηγηθεί στον ανακριτή, όπου είναι βέβαιο θα κατηγορηθεί για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Στη συνέχεια έγινε έρευνα στο σπίτι του πυροσβέστη, όπου βρέθηκαν επίσης τρία βάζα με χασίς – είναι φανερό ότι η Μάνα Γη του ανταπέδιδε με τους καρπούς της τη στοργή που της έδινε. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες για το τι συμβαίνει, προφανώς από κάποιους βάρβαρους haters της οικολογίας και της προστασίας του περιβάλλοντος.

Αντί να παρασημοφορήσουν τον άνθρωπο που δούλευε και εκτός υπηρεσίας, τον τρέχουν στα δικαστήρια, είναι ή δεν είναι αχάριστη αυτη η χώρα;

(πηγή)

Best of internet