Quantcast
THE STREAM

Μερακλήδες κλέβουν αντίκα Mustang, μπουκάρουν με αυτό σε μαγαζί, κλέβουν Playstation

Ένα κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών έγινε το σκηνικό για την πιο χολιγουντιανή διάρρηξη της τελευταίας δεκαετίας


THE NEWSROOM · 18 Σεπτεμβρίου 2019

Όχι απλά να κλέψουν ένα μαγαζί, αλλά και να ζήσουν την όλη διαδικασία της κλοπής στα άκρα φαίνεται πως αποφάσισαν κάποιοι ληστές, οι οποίοι εισέβαλαν χτες το βράδυ σε ένα κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών στη συμβολή της Λ. Κηφισού με την οδό Πέτρου Ράλλη, στου Ρέντη.. Για την ακρίβεια, όταν λέμε «εισέβαλαν» το εννοούμε 100%, γιατί οι κλέφτες επέλεξαν έναν τόσο επεισοδιακό, όσο και μερακλήδικο τρόπο για να κάνουν τη δουλειά τους.

Πιο συγκεκριμένα, γύρω στις 4 τα ξημερώματα οι κλέφτες εμβόλισαν και έκαναν γυαλιά καρφιά τα ρολά και την είσοδο του καταστήματος πέφτοντας ορμητικά πάνω τους με ένα αυτοκίνητο. Το σκηνικό γίνεται ακόμη πιο χολιγουντιανό, λόγω του μοντέλου οχήματος που χρησιμοποιήθηκε: Πριν κλέψουν και για να κλέψουν το μαγαζί, οι κλέφτες είχαν απαλλοτριώσει και ένα κλασικό Ford Mustang του 67’, το οποίο κοστίζει από μόνο του ένα σωρό λεφτά λόγω της συλλεκτικής του αξίας.

Για την ιστορία, ένα τέτοιο αμάξι είναι ο ένας από τους δύο πρωταγωνιστές στην κλασική ταινιάρα δράσης «Bullitt» του 1968 – ο άλλος πρωταγωνιστής είναι ο Steve McQueen που το οδηγεί:

Όπως και να’χει, η είσοδος κατεδαφίστηκε και το πεδίο ήταν ελεύθερο – αν και μόνο για λίγο, καθώς ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός. Η τελική μπάζα σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες ήταν τρεις ολόκληρες ηλεκτρικές συσκευές, μεταξύ των οποίων και ένα PlayStation. Προφανώς αυτό ήταν αρκετά ικανοποιητικό για τους μερακλήδες διαρρήκτες, καθώς το τίμημα για την κονσόλα και τις άλλες συσκευές ήταν υλικές ζημιές που θα κοστίσουν κάμποσα χιλιάρικα.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Σε κάθε περίπτωση, αφότου οι δράστες πήραν το PlayStation τους και ό,τι άλλο πρόλαβαν, τα φόρτωσαν σε άλλο αμάξι που τους περίμενε και εξαφανίστηκαν. Με την υπόθεση του εντοπισμού τους ασχολείται η Ασφάλεια, η οποία κατέφθασε γρήγορα στο σημείο.

Αν πάντως κάποια στιγμή βαρεθούν την καριέρα τους στις απαλλοτριώσεις, μπορούν πάντα να κάνουν τους κασκαντέρ στο σινεμά, τα skills τα έχουν.

(πηγή)

 

Best of internet