Quantcast
THE STREAM

Εντωμεταξύ, εκπαιδευμένο γεράκι κατέρριψε drone πάνω από το σπίτι της Γιάννας Αγγελοπούλου

Ούτε η πιο σύγχρονη τεχνολογία δε μπορεί να νικήσει την Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη


THE NEWSROOM · 16 Σεπτεμβρίου 2019

Ας πούμε τα πράγματα με το όνομά τους: Το 2019 πιθανώς να μην είναι ακριβώς το φουτουριστικό υπερθέαμα με τα ιπτάμενα αυτοκίνητα που πίστευαν οι άνθρωποι του 1950 ότι θα είναι, παραμένει όμως υπερθέαμα. Πως αλλιώς να χαρακτηριστεί μία φάση όπου επίδοξοι παπαράτσι πάνε να κάνουν τη δουλειά τους με χρήση drone, για να τους χαλάσει το πάρτι τελικά ένα εκπαιδευμένο γεράκι;

Για να γίνει ακόμα καλύτερο το στόρι, επρόκειτο για το γεράκι που προσελήφθη από την οικογένεια Αγγελοπούλου, λογικά μετά από εκτενή συνέντευξη και αφού το βιογραφικό του επιλέχθηκε ανάμεσα σε πολλά άλλα. Η περίσταση ήταν η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο φτωχικό της οικογένειας στο Παλαιό Ψυχικό για την βάπτιση της δεύτερης εγγονής του Θεόδωρου και της Γιάννας Αγγελοπούλου, κόρη του γιου τους Παναγιώτη και της Ελλης Παπαδιαμάντη.

Το γνωστό σόι δεν ήθελε το μάτι κανενός παπαράτσι να πέσει πάνω στην εκδήλωση, οπότε κατέφυγαν στη Ζίνα το γεράκι και στον εκπαιδευτή της Σταύρο Αθανασίου, ο οποίος την έχει περάσει από ειδική εκπαίδευση κατάρριψης drone. Η στιγμή που η περιπολία από την ταράτσα του σπιτιού έγινε αναχαίτιση ήταν γύρω στις 11.30 το βράδυ, όταν η warrior princess των πτηνών αντιλήφθηκε ένα αδιάκριτο drone να εισέρχεται στον εναέριο χώρο της οικίας Αγγελόπουλου, οπότε και το κατέρριψε χωρίς έλεος.

Το πτηνό τελικά φωτογραφήθηκε μαζί με το θύμα του, ενώ ειδοποιήθηκε και η ΕΛΑΣ για να έρθει να το μαζέψει. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο χειριστής του δεν βρέθηκε.

Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα, τι να κάνουμε:

Best of internet