Quantcast
THE STREAM

Δωρεάν μαθήματα τζούντο για εφοριακούς διοργανώνει και φέτος η ΑΑΔΕ

Για άλλη μία χρονιά, οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ θα μάθουν τις αναγκαίες λαβές για την πάταξη του οικονομικού εγκλήματος


THE NEWSROOM · 11 Σεπτεμβρίου 2019

Την (μόνιμη πλέον) αντεπίθεση τους ετοιμάζουν για τη νέα σεζόν οι εφοριακοί και άλλοι οικονομικοί ελεγκτές της χώρας μετά τα διάφορα περιστατικά αθλοπαιδιών σε βάρος τους στα οποία βρέθηκαν ανακατεμένοι χωρίς να το θέλουν. Το τελευταίο σε αυτή τη μεγάλη σειρά γεγονότων, τα οποία έχουν συμπεριλάβει ανά τα χρόνια μπάνια με ζύμης κρέπας και απειλές με χρήση σπαθιού, ήταν φυσικά ο πρόσφατος ξυλοδαρμός δύο εφοριακών στις Σέρρες επειδή είχαν το θράσος να κάνουν έλεγχο σε ένα κέντρο, στο οποίο γινόταν εκείνη τη στιγμή ένας γάμος.

Με αυτά τα δεδομένα, είναι τελείως αναμενόμενο το ότι τα μέτρα που έχουν παρθεί εδώ και χρόνια συνεχίζονται κανονικά και φέτος. Έτσι, η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων διοργανώνει για άλλη μία χρονιά μαθήματα αυτοάμυνας για τα μέλη της σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης, προκειμένου να η πάλη ενάντια στη φοροδιαφυγή να πάρει κυριολεκτικά σάρκα και οστά. Η δε διδακτέα ύλη περιλαμβάνει λαβές πάλης, τεχνικές αποφυγής χτυπημάτων και γροθιών, αλλά και και μυστικά για το πώς μπορεί να ελευθερωθεί κάποιος από μια λαβή ακινητοποίησης.

Όπως μπορείτε να δείτε στις παρακάτω εικόνες, η συμμετοχή υπήρξε ενθουσιώδης:

Τα δε μαθήματα είναι δωρεάν, προφανώς γιατί προσφέρουν πολύτιμη υπηρεσία στον συγκεκριμένο κλάδο. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΑΑΔΕ:

«Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης συνεχίζει για πέμπτη χρονιά (περίοδος 2019-2020) το πρόγραμμα Φυσικής Κατάστασης και Αυτοάμυνας και καλεί όλους τους υπαλλήλους της Α.Α.Δ.Ε. στις προπονήσεις που θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη, στις 17:30, στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, στο Ελληνικό.»

Καλό θα ήταν πάντως για κάθε περίπτωση να συνδυαστούν τα μαθήματα πάλης με μαθήματα σπριντ, γιατί ως γνωστόν του φευγάτου εφοριακού η μάνα δεν έκλαψε ποτέ.

 

Best of internet