Quantcast
THE STREAM

Mε Ραμόνα Βλαντή και Άσπα Τσίνα θα κάνει την έκρηξη η νέα σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα

Δύο από τις πιο έντονες προσωπικότητες της ελληνικής τηλεόρασης θα συμπεριλάβει η νέα σειρά του ΣΚΑΪ


THE NEWSROOM · 10 Σεπτεμβρίου 2019

Με δύο από τα βαρύτερα πυροβολικά της ελληνικής reality τηλεόρασης ετοιμάζεται να επιστρέψει στην τηλεόραση ο Αλέξανδρος Ρήγας, ο οποίος μάλιστα θα κάνει ένα remake του προηγούμενου έργου του: Η καινούρια τηλεοπτική σειρά θα παιχτεί στο ΣΚΑΪ, θα λέγεται «Room Service, Πλιζ!» και θα είναι remake της σειράς «Κόκκινο Δωμάτιο» των Ρήγα – Δημήτρη Αποστόλου, η οποία παιζόταν στο Mega μεταξύ 2005 και 2008.

Μικρή σημασία έχουν όλα αυτά μπροστά στο cast της όμως, το οποίο εμάς μας φαίνεται ιδανικό για remake τόσο του «Κόκκινου Δωματίου» όσο και για μια τηλεοπτική σειρά Mortal Kombat. Από τη μία έχουμε τη Ραμόνα Βλαντή με το ταμπεραμέντο που στιγμάτισε τον πρώτο κύκλο του ριάλιτι μόδας «My Style Rocks», τον οποίο και κέρδισε χωρίς να σταματήσει ούτε δευτερόλεπτο να είναι τσαντισμένη.

Οκ, στο φινάλε ίσως και να σταμάτησε:

Από την άλλη βρίσκεται ένα πραγματικό ιερό τέρας ή εναλλακτικά η Μαντόνα των τσαντισμένων παικτριών ριάλιτι: Αυτή είναι φυσικά η Άσπα Τσίνα του πρώτου Fame Story το 2002, που πρώτη δίδαξε τι σημαίνει δηλητήριο με το γάντι και της οποίας η θρυλική ατάκα «δεν καταλαβαίνω την έκρηξή σου» θα πρέπει να γραφτεί με χρυσά γράμματα πάνω από την κεντρική είσοδο της Ανώτατης Σχολής Ντίβας, όταν αυτή επιτέλους κατασκευαστεί.

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι:

Σχετικά με την επερχόμενη συνεργασία, υπάρχουν ήδη τα σχετικά stories:

Αυτό το ηφαιστειακό ντουέτο θα φέρει ο Αλέξανδρος Ρήγας στη νέα του σειρά και σύμφωνα με τις πληροφορίες οι δύο queens ευτυχώς θα έχουν guest ρόλους – κάτι πολύ λογικό γιατί η σειρά δε θα τις άντεχε και τις δύο μαζί. Υπάρχει ρισπέκτ πάντως, αν κρίνουμε από τις δηλώσεις της Ραμόνας για την Άσπα:

«Είμαστε πολύ αυθόρμητες, λέμε πάντα την άποψή μας. Η Άσπα είναι μια πολύ μορφωμένη κοπέλα, μια πολύ δυναμική γυναίκα.»

Αυθόρμητες σαν χιονοστιβάδες σε παραφορτωμένη πλαγιά στις Άλπεις κάπου τον Απρίλιο, θα έλεγε κανείς.

Best of internet