Quantcast
THE STREAM

Το νέο σποτάκι για το αστικό λεωφορείο Βόλου είναι σαν ταινία μικρού μήκους του Μπέου

Μία πραγματικά γκρανγκινιολική παραγωγή μας παρουσιάζουν οι Αστικές Συγκοινωνίες του Βόλου


THE NEWSROOM · 10 Σεπτεμβρίου 2019

Το είχαμε υποψιαστεί ότι η Ελλάδα μας είναι το νέο Χόλιγουντ, όμως η αλήθεια είναι πως δεν περιμέναμε να μας το αποδείξουν οι Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου. Μπορεί κανένας αντίστοιχος φορέας στην Ελλάδα και τον κόσμο να μην είχε σκεφτεί να φτιάξει ένα οριακά κινηματογραφικό σποτάκι με υψηλά στάνταρντς παραγωγής, φοβερό χιουμοράκι και εκπληκτικές ερμηνείες προκειμένου να διαφημίσει το αστικό λεωφορείο της πόλης, όμως το σκέφτηκαν  οι Αστικές Συγκοινωνίες της πόλης που διαφεντεύει ο Αχιλλέας Μπέος, και κάπως έτσι φτάσαμε ως εδώ.

Καταρχάς, ο τίτλος του σποτ είναι «Το Αστικό είναι…cool!», κάτι το οποίο ανεβάζει εξαρχής τις προσδοκίες, καθώς η αλήθεια είναι πως απειροελάχιστα πράγματα μπορεί να υπάρξουν λιγότερο cool από το αστικό λεωφορείο. Στη συνέχεια το ομολογουμένως πολύ ορεξάτο team των ηθοποιών μοιράζεται μαζί τα αμέτρητα πλεονεκτήματα του, μέσα στα οποία είναι το wi-fi, οι απίστευτα απίστευτες χειρολαβές και το γεγονός ότι είναι «μεγάλο και μακρύ» (ναι, αυτό λέει το βίντεο).

Ακόμη πιο βοηθητικό είναι ότι υπάρχει εδώ και μια ολόιδια διαφήμιση της Δανέζικης εταιρείας Midttrafik από το 2012, για να μη χρειάζεται να κάτσουν να τα σκεφτούν όλα από την αρχή:

Δείτε το σποτάκι και αφήστε τις αμέτρητες χάρες του αστικού λεωφορείου του Βόλου να σας συνεπάρουν:

Το νέο μας διαφημιστικό σποτ είναι στον αέρα!

Gepostet von Αστικό Κτελ Βόλου am Dienstag, 10. September 2019

Ο κόσμος στα σχόλια από την άλλη δεν φαίνεται να είναι τόσο ενθουσιασμένος:

Που θα πάει όμως, μια μέρα θα μάθει να εκτιμά τι σημαίνει τέχνη.

Best of internet