Quantcast
THE STREAM

34χρονη Αγγλίδα παντρεύεται δέντρο αλλά όχι για να ριζώσει ο γάμος της

Το σκεπτικό πίσω από την κίνηση της Κέιτ Κάνινγκχαμ έχει να κάνει με ένα πάρκο της περιοχής της που απειλείται


THE NEWSROOM · 10 Σεπτεμβρίου 2019

Μία σημαντική αλλαγή στη ζωή της έκανε μια 34χρονη Βρετανίδα: Πιο συγκεκριμένα, αποφάσισε να ενωθεί κι αυτή με τα δεσμά του γάμου με το έτερον της ήμισυ. Το διαφορετικό στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν το ποιόν του έτερου ήμισυ, το οποίο είναι αρκετά εντυπωσιακή ακόμα για την εποχή που ζούμε, όπου ο κόσμος παντρεύεται μέχρι και τον εαυτό του, όπως έκανε μια 38χρονη Γαλλίδα στη Μύκονο πέρσι τέτοια εποχή.

Πιο συγκεκριμένα, η 34χρονη Κέιτ Κάνινγκχαμ από το Μέλινγκ του Μέρσεϊσαϊντ παντρεύτηκε ένα δέντρο και ακόμη πιο συγκεκριμένα, μία κουφοξυλιά. Η τελετή έγινε στο πάρκο της Κοιλάδας Ρίμροουζ στο Λίδερλαντ, εκεί όπου βρίσκεται το δέντρο. Τόσο η οικογένεια και οι φίλοι της κ.Κάνινγκχαμ όσο και του δέντρου ήταν παρόντες, όπως και ο ίδιος ο φίλος της Κέιτ, ο οποίος την υποστήριξε και βοήθησε και με την τελετή.

Wait, what; Όπως καταλαβαίνετε, δεν πρόκειται για το πρώτο ερωτικό τρίγωνο με δύο ανθρώπους και ένα δέντρο ούτε για μια κίνηση αποστροφής προς το ανδρικό φύλο – η κίνηση της 34χρονης Κάνινγκχαμ, μητέρας δύο παιδιών, έγινε για πολιτικούς λόγους και έχει στο πλευρό της και την τοπική κοινωνία, η οποία προσπαθεί να αποτρέψει την παράκαμψη ενός αυτοκινητόδρομου, του οποίου οι σχεδιαστές θέλουν να περάσει μέσα από το εν λόγω πάρκο. Η νυφούλα πήρε την ιδέα από ανάλογες κινήσεις ακτιβιστριών στο Μεξικό που διαμαρτύρονταν ενάντια στην παράνομη υλοτομία.

Όπως είπε:

«Υπάρχει ήδη υπερβολικά πολλή μόλυνση στην περιοχή μας και χρειαζόμαστε απεγνωσμένα μια λύση που να το αντιμετωπίζει αυτό, όχι μία που θα το κάνει ακόμη χειρότερο.»

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά το σοβαρό πολιτικό ζήτημα που βρίσκεται πίσω από τον γάμο, το τελετουργικό έγινε όπως έπρεπε: Η Κέιτ ντύθηκε στα πράσινα, έδεσε μια κορδέλα στο δέντρο, την προηγούμενη μέρα έγινε κανονικά μπάτσελορ πάρτι και η γυναίκα ανακοίνωσε ότι θα αλλάξει το όνομά της σε Κέιτ Ρόουζ Κουφοξυλιά.

Στο κάτω κάτω, αν παντρεύεσαι μία φορά γενικά, δέντρο παντρεύεσαι ακόμα πιο μία φορά από το προβλεπέ.

(πηγή)

 

Best of internet