Quantcast
THE STREAM

Θύμα ληστείας με τη μέθοδο της κουτσουλιάς έπεσε βουλευτής του Βελόπουλου στο Σύνταγμα

Θύμα ληστείας από κάποιους σίγουρα ανθέλληνες ληστές έπεσε ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Απόστολος Αβδελάς


THE NEWSROOM · 3 Σεπτεμβρίου 2019

Με έναν αρκετά ασυνήθιστο τρόπο επανήλθε στη δημοσιότητα η Ελληνική Λύση, το κόμμα που ίδρυσε ο μεγιστάνας των κεραλοιφών Κυριάκος Βελόπουλος, το οποίο είχε υποχωρήσει κάπως επικοινωνιακά μετά το μπαράζ σπουδαίων δηλώσεων που μας έδωσε τις πρώτες μέρες μετά τις εκλογές ο αρχηγός του. Μιλάμε φυσικά για κάτι τέτοιες στιγμές:

Τέλος πάντων οι βδομάδες κύλησαν, οι βουλευτές της Ελληνικής Λύσης πήγαν κι αυτοί τις διακοπές τους σαν παιδιά και η κατάσταση έγινε σαφώς πιο ήρεμη και κάπως λιγότερο kinky – ένας από τους βουλευτές της μάλιστα, ο Απόστολος Αβδελάς, εκλέχτηκε και αντιπρόεδρος της Βουλής. Προφανώς κάποιοι πονάνε με τη σκέψη ότι μπορεί και μια Ελληνική Λύση να κάνει την πολιτική σταδιοδρομία της, οπότε αποφάσισαν να εξαπατήσουν και να στεναχωρήσουν τον κ. Αβδελά.

Πιο συγκεκριμένα, ο βουλευτής του κόμματος του κ. Βελόπουλου έπεσε θύμα ληστείας στην πλατεία συντάγματος, και μάλιστα με μια πολύ έμπειρη μέθοδο – αυτή του λεκέ. Ήταν 8 το απόγευμα στην οδό Όθωνος και ο βουλευτής πήγαινε να πάρει ταξί για να πάει στο αεροδρόμιο, όταν ένας από τους δύο ληστές τον πλησίασε και του είπε ότι το σακάκι του έχει λερωθεί από κουτσουλιά.

Αυτά όπως καταλαβαίνετε είναι πολύ βαριά νέα για οποιονδήποτε, οπότε ο κ. Αβδελάς σταμάτησε για να τσεκαριστεί και εκείνη ακριβώς την στιγμή, ο δεύτερος ληστής του άρπαξε την τσάντα. Σε ένα ρεσιτάλ πατριωτικής ειλικρίνειας, ο αντιπρόεδρος της Βουλής δήλωσε ότι είναι πολύ στεναχωρημένος, γιατί από όλους του παρευρισκόμενους κανένας δεν τον βοήθησε.

Έτσι είναι τα πράγματα, άμα ήταν καμιά ανθελληνική λύση όλοι θα έτρεχαν να βοηθήσουν.

(πηγή)

Best of internet