Quantcast
THE STREAM

Σέρρες: Εφοριακοί σκάνε για έλεγχο σε γάμο, τρώνε ομαδικό ντου από 50 παρευρισκόμενους

Ανάψανε κυριολεκτικά τα αίματα μια γαμήλια τελετή στην Κερκίνη Σερρώαν


THE NEWSROOM · 3 Σεπτεμβρίου 2019

Το ότι οι γάμοι στην Ελλάδα είναι επεισοδιακά σκηνικά το ξέρουν όλοι αγαπητές φίλες και φίλοι, όμως ένας γάμος στας Σέρρας στον οποίο έτυχε να παραβρεθούν δύο εφοριακοί προέκυψε τελικά ακόμη πιο θεαματικός από τον μέσο όρο. Πιο συγκεκριμένα, οι δύο εφοριακοί τίμησαν την γαμήλια τελετή κατά τύχη το περασμένο Σάββατο, καθώς ο σκοπός τους ήταν απλά να κάνουν οικονομικό έλεγχο σε συγκεκριμένο πολυχώρο εκδηλώσεων στην Κερκίνη Σερρών.

Αυτό μάλλον δεν ενθουσίασε τους παρευρισκόμενους που εκείνη την ώρα το γλεντούσαν – κάτι το οποίο οι δύο εφοριακοί αγνοούσαν. Το αποτέλεσμα, σύμφωνα με τον γραμματέα του Συλλόγου Εφοριακών Σερρών Δημήτρη Σαϊτανούδη, ήταν να τους (κατα)δώσει δημόσια σε όλο το λαό ως party poopers ο ιδιοκτήτης του χώρου,

Αυτό που ακολούθησε έχει κάτι από Αστερίξ στους Σερραίους: Ο ιδιοκτήτης ανακοίνωσε πως το σερβίρισμα κόβεται μέχρι να σταματήσει ο έλεγχος, και τότε 40 με 50 θαμώνες άρχισαν να τραμπουκίζουν τους εφοριακούς. Τελικά, ένας από τους δύο κατέληξε στο νοσοκομείο Σερρών με διάσειση και μώλωπες.

Όπως είπε ο κ. Σαϊτανούδης:

«Κινήθηκαν διακριτικά προς την κουζίνα, ενημέρωσαν τον ιδιοκτήτη για την ταυτότητά τους και για τον έλεγχο. Εκείνος εξοργίστηκε, άρπαξε το μικρόφωνο και ενημέρωσε τους θαμώνες ότι ήρθε η εφορία και πως το κατάστημα θα σταματήσει το σερβίρισμα μέχρι να ολοκληρωθεί ο έλεγχος. Βρίζοντας ήρθε πίσω στην κουζίνα. Τον ακολούθησαν 40 με 50 θαμώνες οι οποίοι άρχισαν να προπηλακίζουν τους εφοριακούς με την παρότρυνση του ιδιοκτήτη.

Υπάρχουν φωτογραφίες με το σκισμένο πουκάμισο και το κουρελιασμένο παντελόνι. Ζητάμε όχι μόνο από την πολιτεία, αλλά και από την κοινωνία να μας προστατέψει.»

Δείτε το βίντεο:

Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι ο ιδιοκτήτης του πολυχώρου ισχυρίζεται ότι ο ίδιος δεν αρνήθηκε τον έλεγχο και ότι ο πατέρας του γαμπρού ήταν αυτός που έθεσε το τελεσίγραφο στους εφοριακούς. Σε κάθε περίπτωση αυτός ήταν που συνελήφθη, ενώ μετά τον έλεγχο έφαγε επίσης 2.500 ευρώ πρόστιμο, κλείσιμο στο μαγαζί του για ένα μήνα και φυσικά ό,τι προκύψει στο δικαστήριο.

Αν μη τι άλλο δεν πρόλαβαν να ολοκληρώσουν τον έλεγχο, ποιος ξέρει τι θα είχε γίνει αν το είχαν κάνει κι αυτό.

(πηγή)

 

Best of internet