Quantcast
THE STREAM

Οι πρώτες εικόνες από την ταινία Τσίπρα – Βαρουφάκη είναι σαν Instagram διακοπών

H ταινία Adults In The Room του Κώστα Γαβρά θα κάνει πρεμιέρα στα τέλη Σεπτέμβρη και θα έχει πολλή κόντρα μηχανόβιων μπουφάν με γραβάτες


THE NEWSROOM · 28 Αυγούστου 2019

Δεν ξέρουμε αν είχατε σχεδιάσει κάτι ιδιαίτερο για τις φετινές Νύχτες Πρεμιέρας, όμως το φετινό event θα προσφέρει ένα φιλμ που θα συνδυάσει την ποιότητα του σινεφίλ genre με την ίντριγκα του Game of Thrones – μπορεί και όχι δηλαδή, όμως ομολογουμένως δε βλέπουμε κάθε μέρα τον Βαρουφάκη στη μεγάλη οθόνη. Μιλάμε φυσικά για την ταινία Adults In The Room του Κώστα Γαβρά.

Οι δύο βασικοί ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν είναι ο Χρήστος Λούλης ως Γιάνης Βαρουφάκης και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ως Αλέξης Τσίπρας. Η ταινία, η οποία βασίζεται στο βιβλίο «Ανίκητοι Ηττημένοι» του Γιάνη Βαρουφάκη και ασχολείται φυσικά με το μεγάλο μαλλιοτράβηγμα με τους Ευρωπαίους κολλητούς μας, θα παιχτεί σε πανελλήνια πρεμιέρα το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου μετά την τελετή λήξης και απονομής των διεθνών βραβείων του φεστιβάλ «Νύχτες Πρεμιέρας», παρουσία του σκηνοθέτη και των συντελεστών της.

Αυτές είναι οι δύο πρώτες φωτογραφίες της ταινίας που δόθηκαν στη δημοσιότητα. Παρότι φαίνονται όντως αρκετά promising, με τον κ. Μπουρδούμη να θυμίζει στην πρώτη ένα περίεργο μείγμα Βλαδίμηρου Κυριακίδη, Ντέιβιντ Ντουκόβνι και Αλέξανδρου Γεωργούλη, υπάρχει ένα ζήτημα με το φοβερό στυλ των ημερών από την πλευρά του Βαρουφάκη (παρότι φοράει μηχανόβιο μπουφάν), ενώ υπάρχει και ένα προβληματικό πλεόνασμα μαλλιού:

Σε κάθε περίπτωση, βλέπουμε την υπουργάρα να τους τα χώνει από κάποιο πιθανώς ευρωπαϊκό βήμα, οπότε τουλάχιστον μπορούμε να περιμένουμε το οικονομικό action που όλοι θέλουμε να δούμε:

Πέρα από τους δύο εκλεκτούς, το καστ του «Adults in the Room» συμπληρώνουν οι Ούλριχ Τουκούρ, Ντάν Σούρμανς, Δημήτρης Τάρλοου, Χρήστος Στέργιογλου,  Κορνίλιους Οµπόνια, Φραντσέσκο Ακουαρόλι, Βενσάν Νεµέτ, Ορελιέν Ρεκουάν, Θάνος Τοκάκης, Αλέξανδρος Λογοθέτης, Θέμης Πάνου, Ζοσιάν Πινσόν, Ζερόνζ Λενζ, Μαρία Πρωτόπαππα, Βαλέρια Γκολίνο και Γιώργος Χωραφάς. Η πρεμιέρα της στα σινεμά θα γίνει στις 3 Οκτωβρίου.

Εμείς πάντως ομολογούμε ότι θα περιμένουμε με αγωνία να δούμε αν η ταινία θα έχει Άδωνι Γεωργιάδη, δε θα πούμε ψέματα.

 

Best of internet