Quantcast
THE STREAM

Ηράκλειο: Άρχοντας δικηγόρος φέρνει 26 γραμμάρια χόρτο για δωράκι σε πελάτη του στη φυλακή

Ο ίσως πιο αφοσιωμένος δικηγόρος του κόσμου είναι ο 54χρονος που συνελήφθη στις φυλακές της Νεάπολης


THE NEWSROOM · 27 Αυγούστου 2019

Έναν ισχυρό ανταγωνιστή του Αλέξη Κούγια για τη θέση του Saul Goodman της Μεσογείου μας αποκάλυψε η Λεβεντογέννα Κρήτη. Ο νέος άνθρωπος για όλες τις δουλειές είναι ένας 54χρονος δικηγόρος από το Ηράκλειο, ο οποίος κατά τη διάρκεια επίσκεψης που έκανε στον πελάτη του που τσιλάρει στις φυλακές της Νεάπολης, του πήγε μια τσάντα με φουλ έξτρα δωράκια.

Πιο συγκεκριμένα, ο δικηγόρος κουβαλήθηκε μέχρι το σωφρονιστικό κατάστημα μαζί με έναν Ηρακλειώτη και μία γυναίκα από την Ρουμανία για μία απλή επίσκεψη στον κρατούμενο, όπως ειπώθηκε. Μαζί τους είχαν μια τσάντα με κρέας, αλλά και κάτι ακόμη: Όπως προέκυψε από τον έλεγχο στα μπαγκάζια τους, η σακούλα περιείχε επίσης 26 γραμμάρια χόρτο μαγικό που βρισκόταν στρατηγικά τοποθετημένο μέσα στο κρέας, χωρίς να διευκρινίζεται να ήταν προϊόν της Κρητικής Μάνας Γης ή εισαγόμενο.

Σε κάθε περίπτωση, η επίσκεψη έληξε άδοξα με τους τρεις επισκέπτες να συλλαμβάνονται ομαδικά με αυτόφωρο, ενώ ούτε ο κρατούμενος τη γλίτωσε, καθώς νέα δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος του στις φυλακές. Σύμφωνα με τοπικά μέσα η υπόθεση είναι αρκετή – αν μη τι άλλο μάλλον θα είναι αρκετά σοβαρή για τη συνέχιση της δικηγορικής σταδιοδρομίας του 54χρονου. Σε κάθε περίπτωση θα επισκεφθούν σήμερα τον εισαγγελέα Λασιθίου.

Όπως και να’χει, μέχρι τώρα είχαμε τον όρος χασοδίκης, τώρα μπορεί να προστεθεί και ο όρος χασισοδίκης

(πηγή: 1, 2 )

Best of internet