Quantcast
THE STREAM

Αγρίνιο: Παπάς τρακάρει παπά, δεν παθαίνουν τίποτα επειδή είχαν Άγιο

Τέτοια σύγκρουση τους κόλπους της Εκκλησίας από την Εικονομαχία είχαμε να δούμε


THE NEWSROOM · 26 Αυγούστου 2019

Σε συνήθεια που έγινε λατρεία έχουν εξελιχθεί πλέον οι ειδήσεις από το αγαπημένο μας Αγρίνιο και την ευρύτερη περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας. Όχι χωρίς καλό λόγο φυσικά – στο κάτω κάτω, πόσες περιφέρειες της χώρας μπορούν να υπερηφανευτούν μια είδηση με αυτόν τον τίτλο:

Για την ακρίβεια, είναι ακόμη καλύτερο:

Όπως και να΄χει, το θέμα μας εδώ είναι ένα (ακίνδυνο ευτυχώς) τροχαίο ατύχημα που συνέβη το βράδυ της Κυριακής στο Καινούργιο Αγρινίου. Ένας ιερέας της Εκκλησίας της Ελλάδος έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω σε ένα σταματημένο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα αυτός να βγει μεν σώος, αλλά τα δύο αυτοκίνητα να γίνουν γυαλιά καρφιά.

Τελικά όμως υπήρχε κι άλλος παπάς στην ιστορία: Ο ιδιοκτήτης του σταματημένου αυτοκινήτου. Οι δύο ιερείς φάνηκαν να είναι απαρηγόρητοι για τα χάλια που είχαν τα μοτόρια τους, ενώ σύμφωνα με τοπικά μέσα, η περιοχή τελικά έγινε Ιερά Σύνοδος όταν κάμποσοι άλλοι παπάδες έκαναν την εμφάνισή τους για να παρηγορήσουν τους δύο πρώτους.

Προφανώς οι δύο οδηγοί αμέλησαν φέτος να κάνουν αγιασμό στο ΙΧ τους όπως έχουμε μάθει από γνωστή εκκλησία του Ναυπλίου, ακόμη και στην ιερατική ζωή πρέπει να προσέχεις με αυτά τα ζητήματα.

Best of internet