Quantcast
THE STREAM

Μερακλής τουρίστας δηλώνει ότι πήρε «μαλακομπούρεκο» σε ρεπόρτερ του Alpha

Πανέτοιμα να γίνουν παγκόσμια γλώσσα είναι τα νέα ελληνικά. όπως δείχνει αυτό το περιστατικό στο Κουκάκι


THE NEWSROOM · 26 Αυγούστου 2019

Δεν ξέρουμε τι γνώμη έχετε για την δυσκολία των ελληνικών ως γλώσσα, όμως εν έτει 2019 οι ξένοι φαίνονται πιο προσαρμοστικοί από ποτέ στο να μάθουν τη γλώσσα μας. Η αλήθεια είναι πως πριν το παρακάτω σκηνικό στο Κουκάκι, το οποίο κατέληξε η ευλογημένη κάμερα του Alpha, είχαμε κι άλλους λόγους να πιστεύουμε ότι η γλώσσα που κάποτε γέννησε το «it’s all greek to me» έχει γίνει πλέον πολύ προσβάσιμη.

Και μάλιστα, στην λόγια εκδοχή της:

Τέλος πάντων, το θέμα μας εδώ είναι το Κουκάκι το οποίο σύμφωνα με το εξαιρετικά αναλυτικό ρεπορτάζ του Alpha είναι το «μικρό Παρίσι» της Αθήνας (το μεγάλο Παρίσι είναι οι Κουκουβάουνες) και είναι πλήρως εξοπλισμένο με ό,τι μπορεί να χρειαστεί ένας ταξιδιώτης: Μέρη για να αφήσεις τη βαλίτσα, πλυντήρια, φτηνά drugs, ζαχαροπλαστεία και άλλα. Σε ένα ζαχαροπλαστείο έλαβε χώρα και το παρακάτω σκηνικό.

Πιο συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος ρωτά ένα ξένο ζευγάρι τι γλυκό δοκίμασαν (γαλακτομπούρεκο), το οποίο ο άνδρας του ζεύγους διασκευάζει επιτόπου σε «μαλακομπούρεκο». Ναι, ΜΑΛΑΚΟΜΠΟΥΡΕΚΟ είπε ο γίγαντας κι εμείς δηλώνουμε συγκινημένοι και πανέτοιμοι να υποδεχτούμε τα ελληνικά ως νέα παγκόσμια γλώσσα με πρέσβη τον Sin Boy.

Δείτε το βίντεο:

Αν πάντως ο Κωστής ο Ραπτόπουλος φερ’ειπείν ανοίξει ποτέ ζαχαροπλαστείο, το μαλακομπούρεκο ακούγεται ιδανικό ως σπεσιαλιτέ του.

Best of internet