Quantcast
THE STREAM

Αν. υπουργός της ΝΔ μπλοκάρει τους μισούς followers του, τα φορτώνει στη βοηθό του

Οι εξηγήσεις του αναπληρωτή υπουργού ΠροΠο δεν άρεσαν στο κοινό του και κάποιος έπρεπε να πληρώσει τη μεταναστευτική νύφη


THE NEWSROOM · 23 Αυγούστου 2019

Εκκαθάριση αντίστοιχη σε μέγεθος με αυτή που όλοι κάνουμε στα τέλη Αυγούστου / αρχές Σεπτέμβρη με καλοκαιρινά και χειμερινά ρούχα έκανε ο βουλευτής της ΝΔ και Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, (και το πιο σημαντικό εδώ, αρμόδιος για θέματα Μεταναστευτικής Πολιτικής) Γιώργος Κουμουτσάκος. Το διαφορετικό εδώ είναι ότι ο κ. Κουμουτσάκος δεν ξαπόστειλε τις βερμούδες του, αλλά ένα σωρό followers του στο Twitter, προκαλώντας την οργή των ασεβών.

Όλα ξεκίνησαν με μία δήλωση του γαλάζιου βουλευτή στον ΣΚΑΪ, όπου δήλωσε ότι οι λόγοι που αυξάνονται σε μέγεθος οι ροές των μεταναστών είναι γεωπολιτικής φύσεως. Αυτό έμελλε να απογοητεύσει μια σειρά από φίλους του στο Twitter, οι οποίοι περίμεναν να πει ότι οι μετανάστες αυξάνονται λόγω του Σόρος, των Σαυρόνιων ή των Μωαμεθανών LGBT σκαντζόχοιρων από το Άλφα του Κενταύρου που θέλουν το κακό μας.

Αυτά είναι δύο ενδεικτικά δείγματα απογοητευμένου χρήστη του μέσου:

Η υπερφόρτωση του λογαριασμού όμως από τα ταγκαρίσματα των οργισμένων followers πρέπει να έφτασε στο απροχώρητο όμως, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν για μπλοκαρίσματα για να αποσυμφορηθεί η κατάσταση. Οι διαγραφές τελικά πήραν τέτοιες διαστάσεις, που ο κ. Κουμουτσάκος τελικά ζήτησε συγγνώμη.

Για την ακρίβεια, ζήτησε συγγνώμη, αλλά φόρτωσε και τις διαγραφές στη βοηθό του και τον «υπερβάλλοντα ζήλο» της:

«Η δημόσια πορεία μου βασίζεται στο σεβασμό του δημοκρατικού διαλόγου & των διαφορετικών απόψεων, δηλ. στον ιδεολογικό πυρήνα της ΝΔ. Εδώ & 2Ο μέρες δε χειρίζομαι αποκλειστικά τον λογ/μό μου στο twitter.
Χθες, νέα συνεργάτης έδειξε υπερβάλλοντα ζήλο.
Η παρεξήγηση ήδη αποκαθίσταται»

Αυτό είναι αρκετά καλή δικαιολογία, η οποία βέβαια δεν πλησιάζει καν τη θρυλική δικαιολογία του Πάνου Καμμένου για τη γραβάτα με τα πουτσάκια – ένας ήταν ο Πάνος μας.

Best of internet