Quantcast
THE STREAM

Γαϊδουρονήσι: Εντερπρενέρ αλλάζει όνομα και ΑΦΜ για να γλιτώσει πρόστιμο σαν Χαλκηδόνα του τουρισμού

Την δοκιμασμένη τακτική τόσων αθλητικών ομάδων υιοθέτησε ένας Κρητικός επιχειρηματίας για να μην τον ενοχλούν


THE NEWSROOM · 21 Αυγούστου 2019

Την δοκιμασμένη τακτική που χρησιμοποιούν τελευταία τα franchise της γνωστής αγαπημένης σκοτεινής γωνίτσας του ελληνικού ίντερνετ για να γλιτώσουν από τον Ζούκερμπεργκ και ανέκαθεν οι ποδοσφαιρικές ομάδες για να τη σκαπουλάρουν από χρέη και άλλα προβλήματα αξιοποίησε ένας εντερπρενέρ από το σίγουρα εξωτικό Γαϊδουρονήσι. Τα προβλήματα του ξεκίνησαν (ή μάλλον συνεχίστηκαν) όταν η ΑΑΔΕ τον τσάκωσε να μην κόβει αποδείξεις, με αποτέλεσμα να εισπράξει μια αρχική καμπάνα κλεισίματος διάρκειας 48 ωρών.

Στη συνέχεια όμως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, αποκαλύφθηκε ότι ο καταστηματάρχης είναι βετεράνος του σπορ και πιο συγκεκριμένα είχε ξανασυλληφθεί στο παρελθόν επειδή δεν έκοβε αποδείξεις και δεν ασφάλιζε εργαζόμενους. Αντί να μπλέξει όμως με μητρώα, πρόστιμα και άλλα τέτοια κουραστικά, ο επιχειρηματίας είχε φροντίσει να καβατζωθεί, αλλάζοντας το ΑΦΜ και την επωνυμία της επιχείρησης, όπως έχουν κάνει στο παρελθόν κάμποσες ποδοσφαιρικές και όχι μόνο ομάδες.

Με βάση την πρακτική που είχε κάνει στο παρελθόν, η καμπάνα κανονικά θα ήταν τέσσερις μέρες. Το ευλογημένο νέο ΑΦΜ που είχε από φέτος όμως σήμαινε ότι η μέγιστη δυνατή ποινή θα ήταν 48 ώρες.

Η ζωή διδάσκεται από τη ζωή αγαπητές φίλες και φίλοι, δεν πρέπει να γκρινιάζουμε όταν η επιχειρηματική τάξη της χώρας επιδεικνύει τόση εφευρετικότητα.

 

Best of internet