Quantcast
THE STREAM

Χανιά: Ροναλντίνιο από τον Ομαλό κάνει ποδαράκια πάνω σε κολόνα της ΔΕΗ

Ο άγνωστος παιχταράς φόραγε μάλιστα και εμφάνιση της Μπαρτσελόνα, για να μην μπερδευτεί κανένας για τη φάση του τάματός του


THE NEWSROOM · 21 Αυγούστου 2019

Ένα εξίσου πρωτότυπο και εντυπωσιακό ποδοσφαιρικό τάμα εκτέλεσε χτες Τρίτη 20 Αυγούστου ένας άγνωστος μπαλαδόρος στα Χανιά Κρήτης. Ο εν λόγω γητευτής της στρογγυλής θεάς αξιοποίησε την ίδια λογική που ωθεί τους πιστούς να πάνε μπουσουλώντας μέχρι την Παναγία της Τήνου το Δεκαπενταύγουστο αλλά σε ποδοσφαιρικό context, προσπαθώντας προφανώς να πείσει τον Θεό της Μπάλας (τον Βαγγέλη Μάντζιο δηλαδή) να του δώσει την ευλογία του.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με το eparxies.gr, ο άνδρας φόρεσε την κατάλληλη τελετουργική περιβολή, δηλαδή μια φανέλα της Μπαρτσελόνα, και στη συνέχεια ανέβηκε σε μια κολόνα της ΔΕΗ στην οδό Ζυμβρακάκηδων. Εκεί άρχισε ατάραχος να κάνει “ποδαράκια” σαν Ροναλντίνιο από τον Ομαλό δίπλα στα ηλεκτροφόρα καλώδια, ένα θέαμα που προφανώς αποθεώθηκε και αποθανατίστηκε με τον πρέποντα τρόπο από τους παρευρισκόμενους.

 

Όταν ο άγνωστος ολοκλήρωσε τον παγανιστικό χορό του, κατέβηκε θριαμβευτής για να φωτογραφηθεί με τους fans. Ούτε η αστυνομία μπόρεσε να χαλάσει το πάρτι, καθώς ο ατάραχος παιχταράς ισχυρίστηκε ότι δεν έκανε κάτι παράνομο, αν και δεν αποκλείουμε να είναι όντως παράνομο να παίζεις καλή μπάλα στη χώρα.

Δείτε τα βίντεο:

Gepostet von eparxies.gr am Dienstag, 20. August 2019

 

Ελπίζουμε οι χθόνιες θεότητες του ποδοσφαίρου να τον ευλόγησαν με ένα καλό ταμείο τουλάχιστον, τόσο κόπο έκανε.

Best of internet